Nieuwe look Just Ann Womens Wear

19 april 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Het was niet echt de bedoeling om de zaak geheel te vernieuwen, maar van het één kwam het ander’’, lacht Annette. Het begon met de komst van de nieuwe Brax corner. Just Ann heeft als een van de weinige modezaken in Nederland het meubel van het modemerk gekregen om de comfortabele Brax broeken te presenteren. ,,Omdat we zo ontzettend veel Brax broeken verkopen’’, aldus Annette, die klanten van heinde en verre krijgt voor de lekker zittende Brax pantalon. Een supermerk, vindt Annette, die een groot assortiment heeft in vele kleuren en in de maten 36 tot en met 46. ,,Toen het meubel van Brax eenmaal in de zaak stond vond ik de rest van het interieur niet meer kloppen, en dan ga je zitten denken.’’ Dat denken heeft geresulteerd in een geheel nieuwe indeling. De toonbank is verplaatst naar de rechtervoorzijde en de kasten zijn vernieuwd. ,,Klanten denken dat we groter zijn geworden. Qua oppervlakte hebben we er geen extra meters bij, maar door de nieuwe indeling is het wel veel ruimtelijker geworden.’’ Het team van medewerkers bij Just Ann is niet veranderd. Annette die de zaak acht jaar geleden overnam, heeft nog steeds als vaste medewerksters Hannie Groters en Gea Jansen in de winkel staan. ,,Hannie werkt al dertig jaar hier, eerst voor de toenmalige eigenaar en nu voor mij. Klanten vragen speciaal naar haar als ze de winkel instappen.’’ Net als haar collega’s heeft ook de eigenaresse haar vaste klanten die ze door de jaren heen goed is gaan leren kennen. ,,Je bouwt een band op.’’

DOORN - Just Ann Womens Wear is geheel vernieuwd. Wie de damesmodezaak aan de Kampweg in Doorn binnenstapt komt in een nieuw modern, wit interieur terecht. De kleding wordt daardoor nog overzichtelijker gepresenteerd. ,,Onze nieuwe merken Gant en l’Argentina komen zo helemaal tot hun recht’’, aldus eigenaresse Annette Leeuwis.

door Rose Carry Lokin

Just Ann houdt van 24 april tot en met 28 april een blouse actie. Alle merken zijn dan met twintig procent korting te koop. Zowel blouses met lange, korte als zonder mouw van onder andere de merken Circle of Gentlemen, Gant en Josephine & Co. Bij Just Ann is alles te vinden voor de modebewuste vrouw. Wie van sportief klassiek houdt is aan het goede adres. Of het nu om polo’s, pantalons, colberts of leuke rokjes gaat.

Just Ann Womens Wear, Kampweg 10, 3941 HH Doorn, tel. 0343-412965. Openingtijden di, wo en vrij 9.30-17.30 uur, do 9.00-17.30 uur, zat 9.30-16.30 uur.

advertentie
advertentie