Transparante kosten uitvaartzorg

3 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

LEERSUM - Meer aandacht en zorg, voor een eerlijke doorzichtige prijsberekening, zonder nare verrassingen achteraf. Dat biedt Advinco Uitvaartzorg, die voor overlijdensmeldingen in heel Nederland op één nummer bereikbaar: 0800-advinco (2384626). De nog jonge uitvaartorganisatie kan nu al door het hele land via lokale ondernemers haar diensten aanbieden.

,,Nabestaanden kunnen één algemeen nummer bellen en worden teruggebeld door een van onze lokale ondernemers die de uitvaart zal verzorgen'', aldus Diana Poland, leidinggevende van de servicedesk.

De plaatselijke uitvaartzorg staat bij Advinco centraal. Mensen kunnen zo rekenen op een vast gezicht, iemand die zo vaak als nodig langs komt om alles te bespreken met de nabestaanden. ,,We kijken niet op de klok, nabestaanden moeten de tijd krijgen om hun wensen te overdenken en kenbaar te maken''.

,,We zijn blij dat we nu overal onze uitvaartzorg kunnen bieden'', zegt Marianne van den Broek van Advinco in Leersum. ,,Ons ideaal is in heel het land uitvaarten voor een eerlijk bedrag, zonder marges en provisies. De nabestaanden mogen altijd de inkoopfacturen zien. Kortingen die wij krijgen, berekenen wij door aan de nabestaanden''.

advertentie
advertentie