Ondernemend Heuvelrug: The Gladiator Workouts

2 februari 2012 om 00:00 Ondernemend

,,In deze nieuwe pittige workout ga je in drie kwartier tot de max,’’ aldus eigenaresse Helma Zenner. De nieuwe workout, vernoemd naar de gladiotoren Spartacus, Maximus en Titus is gebaseerd op circuittraining en zorgvuldig ontworpen om zowel kracht en cardioconditie te trainen. Deelnemers verbeteren hun uithoudingsvermogen op eigen niveau en tempo. Met een persoonlijk schema is de Gladiotor workout voor iedereen toegankelijk, ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid. ,,Dus geen uren meer op een loopband of crosstrainer, want het zijn korte en intensieve workouts, die telkens weer verassen en uitdagen,’’ aldus Helma. Ze is enthousiast over de nieuwe intensieve bootcamp, omdat het een variatie biedt op de al bestaande vertrouwde programma’s die in sportland worden aangeboden. De eerste Gladiatorles begint op 11 februari van 10.00 tot 11.00 en kost 10 euro per keer. In de wintermaanden worden de trainingen binnen gegeven, maar als het weer het toelaat, wordt er in het voorjaar lekker de bossen ingegaan.

LEERSUM - Lekker bezig zijn met je lijf. Bij Zenner Dancemasters in Leersum wordt dagelijks gedanst en gesport. Binnenkort starten dansinstructeurs Neil en Marina ook met The Gladiotor Workouts.

door Rose Carry Lokin

Zenner Dancemasters vernieuwd eens in de tien weken alle programma’s. ,,Dat houdt het dansen en sporten levendig,’’ aldus Helma, die naast nieuwe dans- en sportvormen altijd de vertrouwde lessen in bijvoorbeeld stijldansen en aerobics blijft geven.

In de 25 jaar dat Zenner op de Rijksstraatweg in Leersum zit blijft Helma continu leuke nieuwe plannen bedenken. Naast dansen en sporten organiseert Zenner ook feesten. Momenteel volgt Neil een DJ cursus in Amsterdam. Bedoeling is om in het voorjaar te starten met swingende Club Nights voor jongelui vanaf 14 jaar. ,,Lekker vrij dansen in een veilige omgeving op muziek van nu, zoals hip hop en house,’’ aldus Helma.

Uitdaging

In al de jaren dat Helma lesgeeft blijft dansen en lesgeven voor haar een uitdaging. Zo zijn de beweegkriebels voor peuters bovenverwachting aangeslagen en worden deze nu zelfs twee keer per week gegeven door Helma. ,,Het is leuk om voor alle leeftijden een sportief aanbod te hebben. Ons jongste lid is 2 jaar en ons oudste lid 82 jaar.

Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat dansschool Zenner werd geopend. Sinds die tijd is het aanbod van danslessen en sportactiviteiten flink uitgebreid. Daarnaast is Zenner ook actief in het organiseren van feesten, het geven van dansopleidingen en kan je er terecht voor actieve reizen.

Zenner Dance Masters, Rijksstraatweg 177, 3956 CM Leersum. Tel: 0343-456251, www.zennerdancemasters.nl

advertentie
advertentie