Ruimere openingtijden pedicure Klok en Rijpma

25 augustus 2011 om 00:00 Ondernemend

Want zo noemt Magda de stoel waar haar klanten rustig kunnen gaan zitten en behandeld worden voor allerlei voetgerelateerde problemen. ,,Overigens zijn het niet alleen problemen. Klanten komen hier ook voor mooie nagels.’’ Magda wijst op de nieuwe colorgel die zij en ook collega Atie aanbrengen op teen- en handnagels. De mooi gekleurde teen- en vingertopppen zien eruit alsof ze gewoon gelakt zijn, maar de gel corrigeert allerlei oneffenheden. ,,Het is een ideaal product. Je bent er de hele zomer mee onder de panne. Bijvullen kan ook. En de gel kan er gewoon afgroeien of je kan het door ons er af laten halen. Bijvoorbeeld als je een ander kleurtje wilt.’’ Magda, die voorheen vier dagen per week werkte, heeft sinds 1 april een nieuwe collega. Atie Rijpma is net als Magda medisch pedicure. Dat betekent dat het tweetal een veelheid aan behandelingen mag uitvoeren. Diabeten en mensen met een zogenaamde risicovoet zijn bij hun in vertrouwde handen en ook kalknagels, ingegroeide nagels, eelt en likdoorns behoren tot hun werkveld. Daarnaast heeft Atie nog een andere specialiteit: de voetreflexmassage. ,,Klanten die daarvoor komen vinden de behandeling heerlijk,’’ aldus Atie. De drie kwartier tot een uur durende massage werkt preventief.,,Het heft belemmeringen en blokkades in het lichaam op en zorgt voor een goede doorbloeding,’’ aldus Atie die nu twee en een halve dag in het voormalige postkantoor van Doorn is te vinden. Een plek waar allerlei medische diensten onder één dak te vinden zijn zoals een fysiotherapeut, een diëtiste en huisartsen. Bovendien is hun praktijk ook makkelijk te bereiken met bus en auto, omdat er ruime gelegenheid tot parkeren naast de deur is.

DOORN - Pedicure en manicure Magda Klok is voortaan zes dagen per week geopend. Samen met haar nieuwe collega Atie Rijpma kunnen klanten voortaan ook op zaterdagochtend op haar oranje troon plaatsnemen.

door Rose Carry Lokin

Atie, die tweeënvijftig jaar oud is en uit Overberg komt, werkt van donderdag tot en met zaterdagochtend in het gezondheidscentrum. Bovendien werkt ze ook voor Zorgpluspunt, een thuiszorgwinkel in Driebergen, waardoor ze ook als pedicure bij mensen thuis komt.

Magda blijft de maandag, dinsdag en woensdag voor haar rekening nemen. Met haar 31 jaar ervaring vormen zij en haar collega een sterk team. ,,Ik heb alles al eens gezien en Atie heeft frisse kennis door het recent afronden van haar opleiding als pedicure,’’ aldus Magda.

Pedicure-manicure Klok, Dorpsstraat 23, 3941 JK Doorn. Tel:06-51374678 (Atie Rijpma) www.pedicure-manicureklok.nl. Openingstijden: ma t/m zaterdagochtend. Behandeling op afspraak. Email: info@voetverzorging-atierijpma.nl

advertentie
advertentie