Woondecoratie bij de Kleurenwaaier

28 juli 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Wij leveren verf in alle kleuren die je maar kan bedenken,’’aldus eigenaresse Ada Huyser. Maar daar blijft het bij de Kleurenwaaier niet bij. In de zaak aan de Woudenbergseweg vindt de bezoeker ook vele merkverven, zoals Farrow & Ball. ,,Deze ambachtelijke verf van Engels fabricaat heeft nog een mooie authentieke kleuruitstraling,’’ aldus Ada. In de zaak worden alle kleuren op maat gemaakt. Dit kan door middel van de moderne computergestuurde verfmengmachine, maar ook nog op ambachtelijke wijze met de hand vanaf een kleurstaal. Begin van dit voorjaar onderging de winkel een metamorfose. Het winkeloppervlakte werd meer dan verdubbeld. ,,We hadden al veel soorten behang en andere woondecoratie in huis, maar sinds de uitbreiding komt de collectie verven, behang, gordijnen, laminaat en vloerbedekking veel beter tot haar recht. In de grote Oranjerie die vroeger garage was, kan de klant momenteel een keuze maken uit meer dan vierhonderd soorten behang op rol. En dan telt Ada de stalen nog niet mee. ,,De winkel is veel meer een woondecoratiewinkel geworden.” Ada startte alweer vijftien jaar geleden haar winkel. ,,Samen met mijn man reden we vanaf onze woonplaats Barneveld over de Woudenbergseweg toen we dit pand te koop zagen staan. De keuze was snel gemaakt. Ik wilde altijd al een eigen winkel hebben.’’ Dat het een verfspeciaalzaak werd was vanaf het begin al duidelijk. ,,Mijn man en ik hebben jaren in een verfzaak van familie gewerkt. Het was de bedoeling dat we deze zouden overnemen, maar dat ging uiteindelijk niet door.’’ Inmiddels werken ook beide dochters Tertia en Hendra in de zaak. ,,Je kan onze winkel dus met recht een familiebedrijf noemen,’’ aldus Ada, die voorlopig nog een hele tijd in de winkel zal blijven, ook nu beide dochters de zaak op termijn willen overnemen.

MAARSBERGEN - De Kleurenwaaier in Maarsbergen doet haar naam eer aan. De zaak die gespecialiseerd is in verf, behang en woondecoratie is een kleurrijke winkel. Niet alleen vind je er honderden soorten verf in de meest uiteenlopende kleurstellingen, ook de grote collectie behang is er in allerlei mooie dessins.

door Rose Carry Lokin

Klanten kunnen rekenen op een aantal leuke acties. Kijk hiervoor op www.dekleurenwaaier.nl. En voor wie niet zelf wil verven, biedt de Kleurenwaaier vakkundige schilders aan. ,,En dat geldt ook voor bijvoorbeeld behangen,’’aldus Ada.

De Kleurenwaaier, Woudenbergseweg 60, Maarsbergen. Tel: 0343-431896. Open: di 9.00-18, wo: 9.00-13.00, do en vrij: 9.00-18.00, zat 9.00-16.00. dekleurenwaaier.nl

advertentie
advertentie