Hoveniers- bedrijf De Bremstee

14 juli 2011 om 00:00 Ondernemend

,,Zoals mensen het in hun hoofd hebben, wordt het ook afgeleverd.” Met een team van zeven werknemers, waaronder zijn vrouw Mireille zorgt hij voor aanleg van vijvers, tuinen, pergola’s, prieeltjes, tuinhuizen en sierbestrating. Specialiteit nummer één is het installeren van beregeningssystemen. Trots is hij op het zojuist aangelegde systeem bij het gezondheidscentrum in Maarn. Dat is volledig geautomatiseerd. De installatie voelt de vochtigheidsgraad aan en weet wat te doen. Als tuineigenaar heb je er geen omkijken meer naar. Zelfs de plantenbakken op het dakterras zijn in het systeem opgenomen ,,Mensen denken vaak dat zo’n systeem vreselijk duur is, maar dat hoeft niet”, weet Van den Heuvel. Hij adviseert klanten dan ook vaak om in ieder geval bij de tuinaanleg alvast het systeem in beginsel aan te leggen. ,,Dan kan je later heel makkelijk de boel aansluiten en hoeft de tuin niet voor een tweede keer overhoop gehaald te worden.”

MAARN - Wie iets te vragen heeft over bomen, planten, struiken, bloemen, tuinaanleg en tuinonderhoud is bij Rob van den Heuvel van hoveniersbedrijf De Bremstee in Maarn aan het juiste adres. Met zijn jarenlange ervaring staat hij zelden voor verassingen. Ook voor sierbestrating en beregeningsinstallaties is de klant bij hem in goede handen. ,,Ik ga met mensen om zoals ik zelf ook graag behandeld wordt”, aldus Rob. Bestrating moet bij hem strak en netjes liggen. door Rose Carry Lokin

De Bremstee biedt met een enthousiast en deskundig team van hoveniers creatieve ideeën. Rob zelf komt vrijblijvend bij de klant thuis voor een schets van de tuin. ,,Tekeningen kosten nooit wat”, aldus Rob. Meedenken is zijn devies. Creatieve oplossingen voor obstakels als fietsen en de onvermijdelijke kliko’s in de tuin, vindt hij altijd. En afhankelijk van het jaargetijde hebben zijn klanten binnen een week een schets op tafel liggen. De Maarnaar rekent naast particuliere klanten ook bedrijven tot zijn klantenkring. En dat reikt zelfs tot reisjes naar de Dordogne. Voor het tweede opvolgende jaar zijn al zijn medewerkers weer richting Frankrijk gereden om daar hekwerken te plaatsen bij een klant. ,,Super leuk om te doen. We hebben er met z’n allen ontzettend veel plezier gehad. Werken, lachen, lekker eten, goed slapen, gastvrij ontvangen worden en mooi werk afleveren. Beter kan niet”, aldus Rob. De hovenier kijkt ook uit naar eind juli. Op de 23ste staat hij met zijn bedrijf op camping Laag Kanje met enkele andere bedrijven. Voor de bedrijvenpromotiedag heeft de hovenier inmiddels al de tuinen van de campinggasten beoordeeld. ,,Hartstikke leuk om te doen. Het is sowieso opmerkelijk hoe de gasten daar met hun tuin in de weer zijn."

Hoveniersbedrijf De Bremstee, Maarnse Grindweg 18, 3951 LK Maarn. Tel: 0343 - 441492 of 06-51914764. www.bremstee.nl.

advertentie
advertentie