Een camera op maat bij Foto van Kesteren

7 april 2011 om 00:00 Ondernemend

DOORN - Bij Ringfoto van Kesteren in Doorn wordt niet zomaar een camera ingekocht of verkocht. Voordat een foto- of videocamera de winkel inkomt, wordt deze uitvoerig uitgeprobeerd door hun vakspecialisten. Net zo belangrijk: er wordt nauwkeurig geluisterd naar wat de koper van de camera verlangt, zodat voor iedereen een passende camera wordt gevonden.

door Rose Carry Lokin

,,Het is belangrijk te weten waarvoor iemand een camera wil gebruiken’’, vertelt Diderik van Kesteren, eigenaar van Foto van Kesteren. ,,Klanten wordt vaak een bepaald product aangeraden door vrienden of kennissen. Ook internet speelt een rol in hun keuze. Meestal leidt al die informatie er toe dat de klant door de bomen het bos niet meer ziet.’’ Al meer dan 35 jaar is Ringfoto van Kesteren gespecialiseerd in alles wat met fotografie te maken heeft. Er wordt nog de tijd genomen om te kijken wat de klant echt nodig heeft. Is het een toestel voor af en toe een kiekje, voor onderwater of wil iemand er ook lekker mee kunnen hobbyen? Niet alleen is er een ruime keuze aan camera’s, maar ook is de fotozaak gevestigd in Bunnik en Doorn, specialist in het afdrukken van foto’s. Of het nu gaat om het lichter of donkerder afdrukken of het bewerken van foto’s, speciale afdrukken op bijvoorbeeld canvas, glas en zelfs hout of het overzetten van oude negatieven, films, dia’s of 8mm films naar dvd, de vakspecialist draait er zijn hand niet voor om. “De reacties zijn altijd erg leuk. Mensen hebben vaak hun oude dia’s of films in geen tijden meer gezien. Een trouwfilm, de eerste stapjes van een kind, vakanties van jaren terug, ze kunnen dan ineens weer bekeken worden door kinderen en kleinkinderen,” aldus Diderik. Ook kan de klant terecht in de professionele studio voor kinderportretten, familiefoto’s en pasfoto’s voor officiële documenten. In beide winkels is ook een navulservice voor inktcartridges.

Ringfoto van Kesteren maakt deel uit van Ringfoto, de grootste foto-retailorganisatie in Europa, met 2500 aangesloten winkels. De klant krijgt de service die hij kan verwachten van de kleine winkelier met de prijsvoordelen van de grote centrale inkooporganisatie. Fotoring van Kesteren bedient met de twee winkels in Doorn en Bunnik de hele Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, het Kromme Rijngebied, Zeist en zelfs ver daar buiten.

Wilt u meer informatie? Foto van Kesteren nodigt iedereen graag uit voor een bezoek aan een van de winkels.

u Ringfoto Van Kesteren, Amersfoortseweg 11c, 3941 EJ Doorn, tel. 0343-592092. Het Slot 31, 3981 KB Bunnik, tel 030-6564570. www.fotovankesteren.nl.

advertentie
advertentie