Handige handen bij Van Dijk Electrotechniek

Ondernemend

MAARN - Zijn twee rechterhanden komen hem goed van pas. Jako van Dijk repareert en installeert alles wat los en vast zit, zolang het maar met elektrotechniek te maken heeft. Dat loopt van het installeren en onderhouden van een complete elektrische installatie tot het nakijken van een vaatwasser of wasmachine.

door Rose Carry Lokin

De Maarnse elektricien timmert al vijf jaar als zelfstandig ondernemer aan de weg en richt zich geheel op de particuliere markt. Elke keer weer vindt hij het een uitdaging om alles waar een stekker aan zit aan de praat te krijgen. Inmiddels weten de Maarnaren hem overal voor te vinden. Lampen, vaatwassers, tosti apparaten, magnetrons, je kan het zo gek niet bedenken of hij speurt de storing op en verhelpt het probleem. ,,Ik merk dat het voor particulieren steeds moeilijker wordt om iemand te vinden die hen kan helpen. Het lijkt wel of alle handige handjes verdwijnen.” Jako wijt dit aan de komst van internet, waar alles te bestellen valt en waardoor veel eenmanszaken verdwijnen. Toch heeft de Maarnse elektricien geen klagen, want vaak worden de bestelde goederen wel afgeleverd maar niet geïnstalleerd. ,,Veel mensen zitten dan letterlijk met de handen in het haar en dan komt mijn handigheid en kennis goed van pas”, aldus Jako. Naast particulieren heeft Jako ook grote projecten lopen, onder andere in samenwerking met het eveneens Maarnse Vos horeca, dat allerhande horeca apparatuur levert. ,,Onlangs heb ik nog een installatie van een grote keuken in Keulen bij EMI Music gedaan. Hartstikke leuk om te doen”, aldus Jako.

Jako heeft graag tevreden klanten. ,,Daar ga ik dan ook helemaal voor. Anders dan de grote dozenschuivers blijf ik bij mijn klant tot alles naar tevredenheid staat en werkt. Volgens Jako kan in principe alles gerepareerd worden, maar of een apparaat een reparatie waard is, is soms de vraag. ,,Het kan wel eens voordeliger zijn om een nieuw apparaat aan te schaffen. Jako is voorstander van goede merken. ,,Niet omdat ik zelf Bosch en Miele aanbiedt, maar gewoon omdat het merken zijn die uitstekend van kwaliteit zijn waardoor een klant voor iets meer geld er veel langer plezier van heeft.” Snel reageren op vragen van klanten heeft bij Jako ook prioriteit. ,,Zonder elektriciteit zitten, kan knap lastig zijn”, weet hij.

Jako werkt in de regio Utrechtse Heuvelrug. Voorrijkosten bedragen 10 euro. Als bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn, probeert hij altijd een tussenoplossing te vinden.

J. van Dijk Elektrotechniek, Kapelweg 24, 3951 AC Maarn, tel: 0343- 442438 of 06-27130644. www.vandijkelektrotechniek.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide 27 sep, 07:06
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28