Nog meer keuze in Readshop

Ondernemend

,,Dit betekent dat we week zes gesloten zijn”, aldus eigenaar Berry van Kruistum. The Readshop in Doorn waar boeken, tijdschriften, kaarten en kantoorartikelen te koop zijn, gaat er weer helemaal fris en opgeruimd uitzien. Van Kruistum verheugt zich op wat hij noemt ‘de botox behandeling’ van zijn zaak. Niet alleen krijgt de vloer een make-over doordat er een mooie hout look vloer in wordt gelegd, maar er zal een nog breder assortiment aan kaarten van Hallmark te vinden zijn en ook de keuze uit boeken wordt nog groter. En dat niet alleen, want ook de meidenlijn van kantoorartikelen wordt uitgebreider. De populaire Top Models serie, waar creatieve meisjes naar hartenlust mee kunnen ontwerpen, tekenen en kleuren wordt verder aangevuld. Daarnaast blijft Diddle deel uitmaken van het assortiment. Voor jongens heeft Berry iets geheel nieuws: Dark dudes. ,,Met deze schoollijn kunnen jongens zeker voor de dag komen”, aldus Berry.

DOORN - The Readshop in Doorn gaat verbouwen. De indeling van de winkel blijft hetzelfde, maar het assortiment van veel producten wordt nog ruimer. Bovendien verandert het uiterlijk van het postagentschap van TNT post in de Readshop ook. Het wordt een all round postkantoor. Het postkantoor in de Readshop gaat op 5 en 6 februari voor de verbouwing dicht. De Readshop zelf wordt in de week van 7 februari verbouwd. door Rose Carry Lokin

Negen jaar geleden startte Berry met zijn Readshop in de Thorheimpassage in Doorn. Vier jaar geleden was de eerste grote verbouwing door de komst van het postkantoor in zijn zaak. Inmiddels is door reorganisatie van TNT en ING het ING gedeelte verhuist naar Plein 1923. ,,Met het verdwijnen van alle bankzaken blijft hier een mooi postagentschap over”, aldus Berry. Klanten kunnen binnenkort in het vernieuwde postkantoor van TNT terecht voor post- en pakketzegels, het versturen van brieven en pakketten voor binnen- en buitenland, kentekenregistratie, openbaarvervoerbewijzen en cadeaubonnen en beltegoed. ,,We zijn nu weer vijf jaar verder en ik zie - hoe gek het ook klinkt - uit naar de verbouwing. Ik heb mega veel plezier in mijn werk en we hebben een supergezellig team van medewerkers. Het leuke is, dat als je aardig en behulpzaam bent voor je klanten, je dat ook dubbel en dwars terugkrijgt.”

Op zaterdag 12 februari opent de vernieuwde Readshop. Berry laat dit niet geheel ongemerkt voorbij gaan. De hele dag is Mister Kees in de winkel. Een ballonkunstenaar die wonderlijke ballonfiguren maakt en zo lijkt weggelopen te zijn uit een sprookje.

u The Readshop, Thorheimpassage 3, Doorn. Telefoon: 0343-421044. Openingstijden: ma t/m do 8.00-18.00, vrij: 8.00-21.00, zat: 8.00-17.00. www.doorn.readshop.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 2 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 12 uur geleden