Precisiewerk op maat bij Van de Waerdt

18 november 2010 om 00:00 Ondernemend

DOORN - Op de Velperengh in Doorn ratelen de borduurmachines en is de laatste aanwinst, een gloednieuwe plotter en transferpers aan het werk om textiel te transfereren. Dick en Judith van de Waerdt hebben sinds kort, naast hun vertrouwde borduurservice ook de mogelijkheid om onder andere sportkleding en nylon jacks te voorzien van logo, naam of rugnummer door middel van transferdruk.

door Rose Carry Lokin

Dick runt samen met zijn partner Judith al achttien jaar Van de Waerdt Bedrijfskleding en Promotietextiel. Bij Judith en Dick worden allerlei mogelijke soorten stoffen voorzien van opdruk of borduursel. In hun showroom boven hun productieruimte worden de diverse merken promotie-en bedrijfskleding gepresenteerd.

Advies is heel belangrijk, weet Judith. ,,We hebben een ruime keuze uit merken, maar het belangrijkste is dat de kleding goed en lekker zit, aan de verschillende eisen voldoet en voldoende bescherming biedt. Zeker bij werkkleding luistert dat heel nauw.” Veel klanten bezoeken het nieuwe bedrijfspand van Van der Waerdt om bedrijfskleding of promotieartikel te voorzien van een naam of logo. In de showroom kan de kleding gepast worden, of Dick gaat naar bedrijven op locatie. Naast de kleding worden er ook werkschoenen verkocht, voor in de bouw bijvoorbeeld, maar ook schoenen met witte zool voor parketleggers. ,,Handig, want dan laat je geen zwarte strepen achter op de vloer.” Sinds anderhalf jaar zit het bedrijf nu op de Velperengh. ,,Een ideaal pand op een perfecte locatie”, vinden Judith en Dick. Door de extra ruimte zijn productieruimte en showroom gescheiden. Klanten kunnen in alle rust rondkijken. De afgelopen jaren hebben veel bedrijven bij Van de Waerdt aangeklopt. Dat varieert van kleine zelfstandigen tot organisaties tot grote organisaties. ,,Zo’n diversiteit aan klanten is ontzettend leuk”, aldus Dick.

Naast het bedrukken en borduren van allerhande textiel verkopen Judith en Dick ook relatie- en eindejaarsgeschenken. Zeker nu is het druk bij Van de Waerdt. ,,Eindejaarsgeschenken zijn populair. We hebben veel mogelijkheden, sjaals en mutsen van fleece, geborduurd, of een tas met logo, maar ook USB sticks of badlakens voorzien van logo zijn bij ons verkrijgbaar.”

Van de Waerdt promotietextiel & bedrijfskleding, Velperengh 38, 3941 BZ Doorn, 0343-457141. www.vandewaerdt.nl, info@vandewaerdt.nl. Openingstijden: ma t/m vrij 8.30-17.30 en op afspraak

advertentie
advertentie