Vier drogisten op één vloer bij Etos

Ondernemend

Irene vindt het werken in de drogisterij afwisselend en boeiend. En met het vakdiploma heeft ze alle kennis en de volledige bevoegdheid om geneesmiddelen te verkopen. ,,Bovendien weet ik door de opleiding alle ins and outs over alle andere producten die we verkopen, heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en over de regelgeving en kwaliteitszorg.” Eigenaar Albert Meeuwissen is blij met de inzet en het behaalde resultaat van zijn medewerkers. ,,Vier drogisten op één vloer, dat gebeurt niet zo vaak. Beter kan je niet geholpen worden,” zegt Meeuwissen lachend. Het vakdiploma drogist is het officiële diploma van de Stichting Drogistenfederatie. In de opleiding wordt veel aandacht besteed aan de praktijk. ,,Belangrijk, want het werk van de drogist gaat in veel gevallen over de gezondheid van de klant. Zij komen met vragen en dan is het zaak om goed op de hoogte te zijn van alle geneesmiddelen die je in huis hebt en de laatste regelgeving.”

DOORN - Esther, Irene, Ilse en Reina hebben sinds vorige week allemaal het vakdiploma drogisterij op zak. De vier vaste Etos medewerksters in de Thorheimpassage in Doorn is geen vraag meer te moeilijk. ,,We kunnen de klant nog beter adviseren,” aldus Irene die samen met haar collega’s met succes de drie examens heeft gehaald.

door Rose Carry Lokin

De vier Etos medewerksters vormen een hecht team. Al tien jaar zit de Etos in de het winkelcentrum van Doorn. ,,En er is weinig verloop onder het personeel,” aldus Meeuwissen, die in zijn zaak de klanten een uitgebreid assortiment biedt van geneesmiddelen, vitaminen, parfums en make-up. Met de komende feestdagen in het vooruitzicht heeft de Etos nog eens extra uitgepakt. Mooie kleuren make-up van Collistar, hét merk van Etos, met de laatste trendy modetinten. ,,Groentinten, en een grote variatie aan bruin- en roodkleuren is het de komende tijd helemaal,”aldus Irene. Daarnaast heeft Collistar ook huidverzorgingsproducten in het assortiment. Vanaf 1 december heeft de Etos ook een hele nieuwe lijn nagelsjablonen van Herôme. ,,Leuk om je nagels mee te versieren voor de feestdagen, maar ook voor dagelijks. Het is helemaal hot momenteel, ” aldus Irene. Via Etos.nl kan de klant regelmatig de nieuwste producten zien die te koop zijn in de winkel. Bijvoorbeeld de laatste make-up trends of nieuwe producten voor de verzorging van baby’s. De klant vindt deze producten ook in het nieuw-schap bij de Etos-winkel in de Thorheimpassage.

Etos, Thorheimpassage 6, Doorn. Tel: 0343-420894. Open: ma 11.00-18.00, di t/m do 9.00-18.00. Vrij 9.00-21.00 zat 9.00-17.00.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 12 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 13 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 22 uur geleden