Altijd op pad voor reparaties

21 oktober 2010 om 00:00 Ondernemend

Ooit werkte hij samen met zijn vader, maar iets meer dan 10 jaar geleden begon Denny voor zichzelf. Zijn bedrijf groeide van een eenmanszaak vanuit huis, met voor de deur een bestelbus voorzien van alle gereedschap, tot een bedrijf met vier werknemers. Het werk van het installatiebedrijf is niet onder een noemer te vatten. Niet alleen loodgieterwerk, zoals dakgoten en dakdekken, maar ook badkamers, sanitair en alles wat te maken heeft met CV installaties wordt door het installatiebedrijf met vakmanschap, kennis en kunde aangepakt. ,,De laatste jaren heeft vooral het onderhoudsabonnement voor CV ketels een vlucht genomen”, aldus de Heuvelland ondernemer. Inmiddels telt Denny zo’n 550 abonnementhouders. ,,Het geeft de klant recht op een jaarlijks onderhoud van het verwarmingstoestel. Daarnaast staan we 365 dagen per jaar klaar in het geval dat er een storing of defect aan de ketel optreedt. De klant betaalt alleen de gebruikte materialen, arbeidsloon wordt niet in rekening gebracht.”

LEERSUM - Je vindt Denny Piersman overal behalve op kantoor. De eigenaar van installatiebedrijf Heuvelland is altijd op pad. Bij zijn klanten vind je hem boven op het huis voor reparatie aan dakgoot, tot beneden in de kelder, voor onderhoud of vernieuwing aan een CV ketel. Installatiebedrijf Heuvelland heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van CV installaties, badkamers en sanitair. door Rose Carry Lokin

Samenwerking EW Parket

Heuvelland werkt sinds enige tijd samen met EW Parket. ,,Shoshi van EW Parket doet de administratie voor ons bedrijf, en beneden, onder de showroom van EW Parket, hebben wij ons magazijn. Het is een leuke samenwerking die ontsproten is uit een goede vriendschap”, aldus Denny. Ook in de showroom van EW parket komt de klant in aanraking met Heuvelland. Langs de wanden zijn er landelijk, traditionele gietijzeren radiatoren geplaatst. ,,Het zijn kunstwerken op zich en een product voor het leven”, aldus Denny, die de opvallende verwarming inkoopt via Laurens Design radiotoren. Naast allerhande installatie van CV ketels wordt Denny ook steeds vaker gevraagd voor het plaatsen van zonnecollectoren. ,,Duurzame energie is in. Bovendien kunnen geïnteresseerden er subsidie voor aanvragen.”

Bij aanschaf van een middel- tot grote ATAG ketel krijgen klanten van installatiebedrijf Heuvelland 15 jaar garantie volgens de ATAG voorwaarden. ,,Gezien het feit dat een gemiddelde ketel tussen de 10 en 15 jaar meegaat een hele mooie deal”, aldus Denny.

Installatiebedrijf Heuvelland, Rijksstraatweg 243, 3956 CN Leersum. Tel: 0343-421066. Fax: 0343-421099. www.installatiebedrijf-heuvelland.nl. 24 uur per dag bereikbaar.

advertentie
advertentie