EW Parket Leersum gaat met tijd mee

21 oktober 2010 om 00:00 Ondernemend

Al 25 jaar is EW Parket gevestigd in Leersum. Sinds twee jaar hebben Evert Wiegersma en zijn partner Shoshi Farch het oude transformatorhuis betrokken. ,,Een geweldige ruimte om de vloeren te showen”, aldus Shoshi. Ook de oorspronkelijk winkel aan de Rijksstraatweg is nog steeds in gebruik. Van oorsprong is Evert een echte ambachtsman. Alle patronen die men maar kan bedenken, kan hij leggen. ,,Maar we moeten met de tijd mee”, aldus Shoshi. Daarom verkoopt EW Parket nu ook laminaat in alle prijsklassen. ,,We hebben gekozen voor de beste kwaliteit zoals vloeren van Pergo en Dauwes Dekker.” Na een periode werkzaam te zijn geweest in de bouw, besloot Evert zich toe te leggen op parketvloeren. ,,Je begint met een vloer en maakt hem ook af. Dat geeft een wauw gevoel”, aldus Evert.

LEERSUM - EW Parket in Leersum heeft een mooie, ruime en ook opmerkelijke showroom. De verschillende soorten traditioneel parket, oude houten vloeren , eiken vloerdelen, patroonvloeren, of parketvloeren in exclusieve houtsoorten en patronen worden gepresenteerd in het oude voormalige transformatorhuis in Leersum. Door de ruimte, hoogte en de oude stalen balkenconstructie komen de parketvloeren van EW Parket volledig tot hun recht.

door Rose Carry Lokin

De nieuwste trend is parketvloer voor buiten. Shoshi: ,,Binnenkort gaan we aan de achterzijde van de showroom zo’n parketterras leggen. Het is bestand tegen weer en wind, en de ervaringen zijn goed. Naast een keur aan houten parket- en laminaatvloeren, het leggen daarvan - dat sinds 1 oktober tot eind juli 2011, in plaats van 19%, 6% BTW kost voor huizen van 2 jaar en ouder - biedt EW Parket ook halfjaarlijkse onderhoudsbeurten voor vloeren. ,,Tegenwoordig hoeven klanten ook niet meer op te zien tegen het opschuren van hun vloer”, aldus Shoshi.

Klanten van EW Parket kunnen vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom en een offerte aanvragen. ,,We lopen met de klant mee en spreken ieder punt door. Van het plintje bij de verwarming of kachel tot de kleine hoekjes en gaatjes bij deuren. En voordat ik het vergeet: wij hebben ook alle soorten onderhoudsmiddelen in huis of anders bestellen we ze. ”

EW Parket, Rijksstraatweg 241, 3956 CN Leersum. Tel. 0343–460717, Fax 0343-460757. www.ew-parket.nl, info@ew-parket.nl. Open van ma t/m vrij 10.00-17.00, za 10.00-16.00. Of op afspraak.

advertentie
advertentie