Privétuin in de wijk Hoenderdaal in Driebergen die aangemeld is als Heuvelrugtuin
Privétuin in de wijk Hoenderdaal in Driebergen die aangemeld is als Heuvelrugtuin eigen foto (Mirjam van Zweeden)

groene, duurzame tuinen gezocht voor de open heuvelrugtuinen route 1 juli

31 maart 2023 om 13:20 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 1 juli 2023 organiseert Stichting GoedVolk een Open Heuvelrugtuinen Route. Hiervoor kunnen inwoners zich inschrijven om duurzaam opgezette tuinen te bekijken waaronder ook de openbare Heuvelrugtuinen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. 

Heb je een tuin waarin natuur, biodiversiteit en/of een gezonde waterhuishouding een belangrijke rol speelt? Dan past deze tuin helemaal bij de open heuvelrugtuinenroute. Ook als dit je aanspreekt en je bezig bent met het creëren van een duurzame tuin horen we graag van je. Wil je meedoen en je tuin openstellen op 1 juli 2023 van 11.00-15.00, in de dorpen in onze gemeente: Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn, Maarsbergen Amerongen en Overberg? 

Meld je tuin dan liefst voor half april aan bij Mirjam Zweeden via mirjamvanzweeden@gmail.com.

Als je interesse hebt om mee te helpen met de organisatie of eerst nog vragen hebt, stuur dan s.v.p. even een mailtje naar Mirjam. Als je wilt bellen zet dan je telefoonnummer erbij.

Waarom deze route?

Met een Open Heuvelrugtuinen Route willen we inwoners inspireren om stappen te nemen om hun tuin (verder) te verduurzamen en zo mee te doen aan het project ‘Maak van je tuin een Heuvelrugtuin’. Door onze tuin in te richten als Heuvelrugtuin dragen we bij aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. www.jouwheuvelrugtuin.nl

advertentie
advertentie