Repetities in de Maartenskerk voor de Top2000 kerkdienst
Repetities in de Maartenskerk voor de Top2000 kerkdienst Marianne Brummel

Top 2000 Kerkdienst Maartenskerk Doorn: zondag 19 februari om 11 uur

6 februari 2023 om 14:27 Muziek Deel je nieuws

Op zondag 19 februari is er weer een Top2000 kerkdienst in De Maartenskerk in Doorn. In deze dienst worden mooie en inspirerende nummers uit de Top2000 hitlijst vervlochten in een gewone kerkdienst. Voorganger in deze muzikale dienst is dominee Pieter Hoekstra.

In december konden er stemmen uitgebracht worden op een selectie van Top2000 nummers. Het nummer ‘Is this the world we created?’ van Queen is dit jaar het meest gekozen nummer en de titel is het thema van de dienst geworden. 

Het nummer is één van de tien nummers die tijdens de kerkdienst te horen en te zien zullen zijn.

Bijna alle nummers worden live gezongen en gespeeld onder de muzikale leiding van Bert Boer en Mark Niessen. Zij maken de muziekarrangementen voor de zangers en muzikanten; een mix van inmiddels ervaren Top2000 mensen en jong muzikaal talent.

Tijdens deze Top2000 dienst, die in het teken staat van Gods liefde voor ons en onze wereld, kunt u ook een lichtje aansteken. 

De Top2000 kerkdienst is een laagdrempelige manier om de kerk op een andere manier te beleven. De Maartenskerk nodigt u van harte uit om deze dienst mee te beleven! In de kerk of via de live-stream op www.protestantsegemeentedoorn.nl

advertentie
advertentie