De top 5 van de SGP-lijst voor de verkiezingen, met v.l.n.r.: Kees Vermaat (5e), Jan-Hendrik van der Linden (3e), Bertrick van den Dikkenberg (1e), Frans Hazeleger (2e) en Rein Berends (4e).
De top 5 van de SGP-lijst voor de verkiezingen, met v.l.n.r.: Kees Vermaat (5e), Jan-Hendrik van der Linden (3e), Bertrick van den Dikkenberg (1e), Frans Hazeleger (2e) en Rein Berends (4e). Foto: SGP Utrecht

Familiedag voor jong en oud op boerderij ‘Het Binnenveld’ voor SGP-campagne Provinciale Statenverkiezingen

4 februari 2023 om 16:11 Lokaal Deel je nieuws

De SGP Utrecht organiseert een feestelijke familiedag voor het hele gezin op boerderij ‘Het Binnenveld’ in Rhenen voor de verkiezingen in maart. Tijdens het evenement op zaterdag 11 februari loopt er onder andere een politiek programma en kan er een bedrijfsbezoek gedaan worden.

Met de familiedag wil de SGP de campagne op een gezellige, maar ook leerzame manier laten plaatsvinden. Door in te zetten op grotere activiteiten zoals familiedagen, hoopt de partij een groter en breder publiek aan te trekken. Het doel van de dag is dan ook om mensen op een informele manier te vertellen over wat de SGP in Utrecht wil bereiken.

Tijdens de gratis dag is er voor iedereen wat te doen. Er is een politiek programma over mobiliteit in de regio, dat onder andere over de Rijnbrug gaat. Daarnaast kan er een bezoek gebracht worden aan de boerderij zelf. De bezoekers wordt tussen de middag een lunch aangeboden. Voor de kinderen is er een springkussen en er kunnen spelletjes gedaan worden. Ook maken kinderen t/m 12 jaar kans op een leuke prijs door een kleurplaat inleveren.

Met het thema ‘mobiliteit’ wil de SGP het campagnespeerpunt ‘vlot verplaatsen’ onder de aandacht brengen. Over het onderwerp hopen verschillende politici te spreken. Naast Statenlid Bertrick van den Dikkenberg komen ook Chris Stoffer (Tweede Kamerlid SGP), Dick Both (fractievoorzitter SGP Veenendaal), Bart van der Tang (fractievoorzitter SGP Rhenen) en een provinciaal ambtenaar aan het woord.  

Organisator Ardi Pierik kijkt uit naar de dag: “Ik hoop op een gezellige dag, waarop we de positie van de SGP binnen de provincie goed op de kaart kunnen zetten.”

De dag vindt plaats op zaterdag 11 februari op boerderij ‘Het Binnenveld’, Zuidelijke Meentsteeg 9 te Rhenen. Het programma duurt van 11:00-15:00. De kleurplaat kan gedownload worden via: https://utrecht.sgp.nl/familiedagveenendaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie