Lezing: (Voor)lezen is belangrijk!
Lezing: (Voor)lezen is belangrijk! Beeldbank De Bibliotheek

Lezingen over het belang van voorlezen

1 februari 2023 om 14:40 Lokaal Deel je nieuws

In het kader van de Zoute Inval vindt in de komende periode in de Bibliotheek Z-O-U-T in Driebergen, Doorn en Maarn een lezing over het belang van (voor)lezen plaats. Leesconsulent, Liesbeth Versteeg, neemt je aan de hand van kinderboeken mee naar vroeger.

Voorlezen motiveert

Hoe kun je kinderen motiveren om te (blijven) lezen? Van welk jeugdboek kreeg jij vroeger geen genoeg? Al voorlezend en vertellend zal Liesbeth Versteeg kinderboeken onder de aandacht brengen. Tijdens de lezing ‘(Voor)lezen is belangrijk!’ is volop ruimte om vragen te stellen. 

Zoute Inval 

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze lezing vindt op woensdagochtend 13 februari plaats in de vestiging in Driebergen. Op woensdag 22 februari is deze lezing bij te wonen in vestiging in Doorn en op maandag 6 maart in Maarn. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen en de activiteit is gratis bij te wonen. Vooraf aanmelden is gewenst en kan per email, telefoon of aan de balie in de Bibliotheek. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekzout.nl/zouteinval

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie