Theatervoorstelling ‘Wirrewar’ speelt in Driebergen
Theatervoorstelling ‘Wirrewar’ speelt in Driebergen Maarten Nauw

‘Wirrewar’: theatervoorstelling voor peuters en kleuters

31 januari 2023 om 15:17 Lokaal Deel je nieuws

Op zondagmiddag 12 februari speelt de grappige mimevoorstelling ‘Wirrewar’ in De Cultuurhoek in Driebergen. Met minimale middelen, maar met grootse fantasie laat deze voorstelling zien dat buiten de lijntjes durven kijken leuk is. ‘Wirrewar’ is een voorstelling speciaal voor peuters en kleuters. 

De rode draad

Efrem Stein, jeugdtheatermaker, speelt Meneertje. Meneertje volgt de rode draad. Stap voor stap. Binnen de lijntjes. Dag in. Dag uit. Elke week. Elke maand. Meneertje loopt zijn hele leven over hetzelfde lijntje. Zonder te spelen en zonder te lachen. Tot de dag dat hij….Springt, bukt, draait en zoekt. Meneertje gaat op onderzoek. ‘Wirrewar’ gaat over buiten de lijntjes durven kijken en over de noodzaak van spelen. ‘Wirrewar’ is gemaakt voor kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar.  

Korting voor bibliotheekleden

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 12 februari in De Cultuurhoek, Engweg 14 in Driebergen en start om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekzout.nl/theater. Speciaal voor bibliotheekleden is er een kortingsprijs van €5,50. Niet-leden betalen de reguliere prijs van €7,50. 

advertentie
advertentie