Confrontatie op camping De Beukenoot op de Veluwe
Confrontatie op camping De Beukenoot op de Veluwe eigen foto

De Zonnebloem Doorn, en ander afdelingen van de Utrechtse Heuvelrug genieten van een toneelstuk door Toneelclun BeZeT uit Werkhoven

27 januari 2023 om 20:22 Lokaal Deel je nieuws

`Een heerlijk verblijf op de Veluwe`

Op 27 januari jl. zijn wij met de afdeling Doorn en ook andere afdelingen van de Zonnebloem Utrechtse Heuvelrug naar Werkhoven getogen. Daar zette Toneelclub BeZeT uit Werkhoven een geweldige klucht neer. De familie Zwaanswijk en de familie Bruinsma ontmoetten elkaar op de camping `Het Beukenootje` op de Veluwe. Totaal verschillende familie´s die `buren` werden op de camping. Geweldig hoe deze familie´s aan het einde van de vakantie respect voor elkaar krijgen.

Een heerlijke middag, waar wel zo´n 200 mensen ontzettend genoten hebben van het acteren van de vrijwilligers van de toneelclub BeZeT uit Werkhoven en met alle vrijwilligers die zorgden voor de catering en de verkeersregelaars voor de logistiek. Respect!

Wilt u ook deelnemen aan de activiteiten van de Zonnebloem, als vrijwilliger of als gast, neem dan contact op met Betty Engelhard, tel. 0343-414650. We heten jou/u van harte welkom bij deze gezellige club.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie