Ontmoeting
Ontmoeting de Bibliotheek Z-O-U-T

Nieuw seizoen Zoute Inval van start

11 januari 2023 om 15:11 Lokaal Deel je nieuws

Een nieuw jaar betekent een nieuw seizoen vol Zoute Inval activiteiten. De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert het hele jaar interessante lezingen en workshops in de bibliotheken op de Utrechtse Heuvelrug. Deze lezingen en workshops zijn gratis bij te wonen en ook toegankelijk voor niet-leden.

Aankomende lezingen

In januari vinden er verschillende lezingen plaats. Zo duikt Frans Loos, verteller van historische verhalen, in de bewogen geschiedenis van Moors-Andalusië. Deze lezing is bij te wonen 

op maandagochtend 16 januari in Driebergen. Op deze zelfde ochtend vindt ook in de bibliotheek in Maarn een lezing plaats. Deze gaat over de historische schoolplaten van illustrator Herman Isings. De schoolplaten roepen vaak aangename herinneringen op uit de eigen schooltijd. Op donderdagochtend 19 januari vertelt reisbegeleider Frans Groot in de bibliotheek in Leersum over kamperen in Zuidelijk Afrika. 

Vrije inloop

Naast bijzonder lezingen organiseren deze bibliotheken wekelijkse koffie-inlopen. Dit zijn momenten waarop iedereen welkom is. Het is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten, een praatje te maken of een spelletje te doen onder het genot van een kopje koffie of thee. Het complete programma en de tijden van de koffie-inlopen zijn te vinden op de website van de Bibliotheek Z-O-U-T.

advertentie
advertentie