Afbeelding
Foto Inge Pont

Eetadressen gezocht voor bijzondere ontmoetingen met Oekraïense vluchtelingen

21 december 2022 om 15:48 Lokaal Deel je nieuws

Eetadressen gezocht voor bijzondere ontmoetingen met Oekraïense vluchtelingen

In Nederland worden al geruime tijd Oekraïense vluchtelingen opgevangen, bij mensen thuis en ook in grotere opvanglocaties. Om hen een zorgeloze avond te bezorgen en even te kunnen ontsnappen aan een woonomgeving met weinig privacy en de oorlogsstress organiseert Stichting Eet Mee Oekraïners aan Tafel/Ukrainians For dinner. 

In Utrechtse Heuvelrug zoeken we nu gezellige eetadressen om een keertje aan te kunnen schuiven. Als inwoner van Utrechtse Heuvelrug ontvang je dan een of meer Oekraïense vluchtelingen voor een gezellig etentje bij jou thuis. Je kookt iets lekkers voor je gasten of doet dat samen met hen. Jij ontmoet de mensen achter de verhalen in het nieuws. Voor hen is het fijn om weer even in een huiselijke setting te zijn en te kunnen praten met plaatsgenoten en kennis te kunnen maken met de Nederlandse cultuur.

Oekraïners Aan Tafel heeft deelnemers in het hele land en de etentjes worden zowel door gasten als eetadressen gewaardeerd met ruim een 8. Wil jij ook eetadres zijn en kennismaken met de mensen achter de verhalen in het nieuws of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op via www.eetmee.nl of 030-2213498. Eet Mee maakt een match op maat en geeft tips om een etentje tot een succes te maken.

Eet Mee faciliteert al meer dan dertien jaar bijzondere ontmoetingen rond de huiselijke eettafel voor mensen van jong tot oud vanuit de gedachte dat samen eten de perfecte basis is voor ontmoeting en een goed gesprek.

Fotograaf: Inge Pont

Voor meer informatie, neem contact op met: 

Stichting Eet Mee

Directeur Annelies Kastein

Molenkamp 48 | 3732 EV De Bilt

030-2213498 | eetmee.nl

06-23369197

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie