Touwtrekken wedstrijd opnde Sterrenboog in Doorn
Touwtrekken wedstrijd opnde Sterrenboog in Doorn Lunchkidz

DOE JE MEE? DAN DOEN WE HET SAMEN!

Lokaal Deel je nieuws

Leuke activiteiten tussen de middag op basisschool De Sterrenboog in Doorn en basisschool De Kring in Driebergen. Voor vele basisscholen is het een uitdaging om tussen de middag (TSO) een leuke overblijf te organiseren. Op beide scholen in Doorn en Driebergen is LUNCHKIDZ actief en organiseren wij geregeld leuke activiteiten voor de kinderen.

Spelen helpt een kind bij de sociale en emotionele ontwikkeling. Tijdens de TSO (tussenschoolse opvang) mogen kinderen ontspanning en plezier beleven. Naast rekenen, lezen en schrijven is het belangrijk om kinderen via spel te laten zien hoe ze op een veilige, leuke en positieve manier hun talenten kunnen ontwikkelen.

Op basisschool De Sterrenboog wordt er bij mooi weer lekker buiten gepicknickt, zijn de kinderen actief door middel van touwtrekken, stelten lopen, modderhuisjes creëren, haren vlechten bij de meisjes, een potje voetballen, tikkertje en stimuleren wij eigen fantasie. Dit alles speelt zich af op het leuke schoolplein in Doorn.

Op basisschool De Kring is het een heel ander schoolplein en zijn kinderen heel creatief in het verzinnen van leuke actieve spellen, sporten en zandbak spelletjes.

De vrijwilligers waarmee wij mogen werken zijn betrokken, actief en zeer creatief. Wanneer wij in gesprek zijn met een vrijwilliger merken wij de enorme motivatie. Dit kan zijn doordat iemand iets goeds wil doen voor een ander, vanuit het sociale aspect, het deelnemen aan de samenleving of de tijd nuttig willen besteden.

Vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend. Wij zien en begrijpen dat het niet altijd gemakkelijk is om vrijwilliger te zijn. Soms komt het even niet uit of heb je geen zin. Juist daar proberen wij naar te luisteren en vaak zien wij hele mooie verbindingen ontstaan. Een luisterend oor is voor een ieder mens zo nodig. Daarom ons motto “Doe je mee? Dan doen we het samen!”. Vrijwilligers ontvangen van ons een belastingvrije vergoeding.

Wij zijn onze vrijwilligers zeer dankbaar voor hun inzet!

Mocht je interesse hebben om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via info@lunchkidz.nl.

Wij horen en zien je meer dan graag!

Voor meer informatie over ons zie www. Lunchkidz.nl of neem een kijkje op onze sociale media.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 12 uur geleden
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 30 jun, 13:31