Poster voorjaarsconcert 2022
Poster voorjaarsconcert 2022 -

Voorjaarsconcert Koninklijke Harmonie Doorn, “The Show Must Go On”!

Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdagavond 21 mei as. pakt de Koninklijke Harmonie Doorn weer uit met een groot en bijzonder voorjaarsconcert: “The Show Must Go On”!

Tgv de coronamaatregelen was het lange tijd niet mogelijk om gezamenlijk te repeteren, laat staan een groot concert te organiseren, maar met het loslaten van de beperkingen begin dit jaar kon de succesformule uit 2019 door de KHD weer worden voortgezet! De afgelopen maanden is er dan ook heel hard gewerkt aan een verrassende en spectaculaire muzikale show door orkest en drumband, onder leiding van dirigent Casper Dik en instructeur Ed van Kommer. Als special quest verleend ook dit jaar Huug Duin weer zijn medewerking aan dit speciale evenement en is een avond vol entertainment gegarandeerd. Muziek, film en kleinkunst wisselen zich deze avond in hoog tempo af, want “The Show Must Go On”! Laat u deze avond verrassen en verwonderen en geniet van deze bijzondere voorstelling.

Daar velen de afgelopen twee jaar een moeilijke periode hebben doorgemaakt en iedereen weer toe is aan een avond onbezorgd plezier biedt de Harmonie dit concert voor een ieder geheel gratis aan. Een kaartje kopen is dus niet nodig, maar reserveer vooraf wel tijdig uw zitplaatsen op: https://www.koninklijkeharmoniedoorn.nl/aanmelden-concert

Locatie: Tennis- en businesscenter Heuvelrug, Mariniersweg 3 in Doorn. Aanvang 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28