Nynke Geerts overhandigt cheque aan Team 138
Nynke Geerts overhandigt cheque aan Team 138 LCUH

Lionsclub doneert 500 euro aan InvictusTeam 138 voor de Roparun 2022

Lokaal Deel je nieuws

Uit handen van de voorzitter van de Lionsclub Utrechtse Heuvelrug ontving het Invictus Team 138 op zaterdag 30 april op het Militair Revalidatie Centrum (MRC) in Doorn een donatie van 500 euro voor de Roparun die in het pinksterweekend van 4-6 juni plaats vindt.

Team 138 bestaat uit acht leden, zes lopers en twee rollers, die allemaal bij het MRC in behandeling zijn of waren. Ze hebben gemeen dat ze  allemaal tijdens een missie in het buitenland fysiek of mentaal gewond zijn geraakt. Maar dat betekent niet dat ze niet meer tot grote prestaties is staat zijn. Onder het motto: ‘Gewond maar niet verslagen’ bereiden ze zich voor op de deelname aan de Roparun 2022.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam waarbij meer dan 200 teams een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Team 138 vertrekt vanaf Almelo. Elke deelnemer legt in totaal een afstand van 65 kilometer af. Dat is anderhalve marathon.

Voorzitter Nynke Geerts van de Lions: “Het is voor alle deelnemers een fantastische prestatie voor een goed doel; maar wat de leden van het Invictus Team 138 presteren mag je gerust een giga-prestatie noemen. Ze laten zien dat je door een goede revalidatie in het MRC Doorn en met een fantastisch doorzettingsvermogen, tot geweldige prestaties in staat bent. De Lions steunen het Team dan ook graag met deze donatie.”

Iedereen die ook aan Team 138, ‘gewond maar niet verslagen’, wil doneren, kan dat doen via de link: https://roparun.nl/nl/teams/alle-teams/138

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28