Kamerorkest Driebergen
Kamerorkest Driebergen K. Hoevers

Concert tour Kamerorkest Driebergen

Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022 presenteert het Kamerorkest Driebergen zich met een nieuw programma op verschillende plekken in de Utrechtse Heuvelrug. Met de 2e symfonie van Camille Saint-Saëns, de suite ‘Masques et Bergamasques’ van Gabriel Fauré, en de ouverture ‘Hebriden’ van Felix Mendelssohn brengt het orkest een temparamentvol concert.

Op 21 mei zijn twee concerten gepland: 11:30 uur in De Proloog, Allemanswaard in Amerongen en om 15:00 in Woonzorgcentrum De Schermerij in Leersum. Op deze dag laat het orkest enkele delen van het programma horen. Deze korte concerten zijn vrij toegankelijk (een vrijwillige bijdrage is welkom). Op zondag 22 mei speelt het orkest om 15:30 uur het volledige programma in de Grote Kerk aan de Hoofdstraat in Driebergen.

Het orkest maakt momenteel een verandering door. Vaste dirigent Albert van Eeghen heeft een sabbatical genomen en wordt voor dit orkest vervangen door Samuel Tamarit  Otero. Ook zijn enkele nieuwe strijkers tot het orkest toegetreden (maar nieuwe leden in alle strijkersgroepen zijn nog steeds welkom!). Bent u benieuwd naar hoe het orkest nu klinkt? Kaarten voor het zondagconcert zijn te bestellen à 17,50 (tot 18 jaar gratis) op kaartverkoop@kamerorkestdriebergen.nl of verkrijgbaar bij boekhandel Baas aan de Traay in Driebergen.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Leer om terug naar de natuur te gaan: ‘Bushcraft is leuk en leerzaam’ 42 minuten geleden
Afbeelding
Effecten stikstof Veluwe lijken ook te spelen op de Utrechtse Heuvelrug 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Een warme kamer voor iedereen in Driebergen: ‘Mensen niet in kou laten staan’ gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Van boeren en buitens: Boerenleven en jeugd op boerderij De Lindenhorst 4 dec, 12:50
PREMIUM
Afbeelding
Maatje Mobiel rijdt weer zorgritten: Chauffeurs en klanten zijn meer dan welkom 4 dec, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Kerstsamenzang terug in Maarn: ‘Kinderen zijn al hard aan het oefenen’ 3 dec, 13:04
Afbeelding
Korage treedt op bij ‘Op naar Kerst’ op 11 december 3 dec, 11:57