Kamerorkest Driebergen
Kamerorkest Driebergen K. Hoevers

Concert tour Kamerorkest Driebergen

Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 21 en zondag 22 mei 2022 presenteert het Kamerorkest Driebergen zich met een nieuw programma op verschillende plekken in de Utrechtse Heuvelrug. Met de 2e symfonie van Camille Saint-Saëns, de suite ‘Masques et Bergamasques’ van Gabriel Fauré, en de ouverture ‘Hebriden’ van Felix Mendelssohn brengt het orkest een temparamentvol concert.

Op 21 mei zijn twee concerten gepland: 11:30 uur in De Proloog, Allemanswaard in Amerongen en om 15:00 in Woonzorgcentrum De Schermerij in Leersum. Op deze dag laat het orkest enkele delen van het programma horen. Deze korte concerten zijn vrij toegankelijk (een vrijwillige bijdrage is welkom). Op zondag 22 mei speelt het orkest om 15:30 uur het volledige programma in de Grote Kerk aan de Hoofdstraat in Driebergen.

Het orkest maakt momenteel een verandering door. Vaste dirigent Albert van Eeghen heeft een sabbatical genomen en wordt voor dit orkest vervangen door Samuel Tamarit  Otero. Ook zijn enkele nieuwe strijkers tot het orkest toegetreden (maar nieuwe leden in alle strijkersgroepen zijn nog steeds welkom!). Bent u benieuwd naar hoe het orkest nu klinkt? Kaarten voor het zondagconcert zijn te bestellen à 17,50 (tot 18 jaar gratis) op kaartverkoop@kamerorkestdriebergen.nl of verkrijgbaar bij boekhandel Baas aan de Traay in Driebergen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28