Het Pop-up Black & White dinner bij Paleis Soestdijk
Het Pop-up Black & White dinner bij Paleis Soestdijk LCUH

Doe mee met het Pop-up Black & White dinner op zaterdag 21 mei

Lokaal Deel je nieuws

Jaarlijks horen 1.500 kersverse ouders dat het hart van hún kindje niet helemaal gezond is. Hun kind is één van de meer dan 25.000 hartekinderen in Nederland; kinderen met een hartafwijking. Ongeveer tweederde van deze hartekinderen moet vlak na de geboorte één of meerdere levensreddende operatie(s) ondergaan. Bovendien hebben hartekinderen vaak een kortere levensverwachting en beperkingen door hartfalen, hartritmestoornissen en/of opgelopen hersenschade. Daarom zet Stichting Hartekind zich met hart en ziel in voor het vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen en het verbeteren van kwaliteit van leven.

Om het werk van de Stichting Hartekind te ondersteunen vindt zaterdag 21 mei het Pop-up Black & White dinner plaats. Dit pop-up dinner wordt georganiseerd door de Lionsclub Utrechtse Heuvelrug. De kosten bedragen € 35 pp en komen ten goede aan de Stichting Hartekind.

Het idee is niet nieuw: met elkaar eten om met de opbrengst een goed doel te steunen. Echter, het Pop-Up Black & White Dinner gaat iets verder. Mensen gaan eten op een geheime locatie waar ze normaal gesproken niet zo snel komen. Dat geheimzinnige aspect blijkt voor velen een interessant gegeven. Het eerste pop-up dinner vond plaats in de tuin van Paleis Soestdijk. Andere locaties in de afgelopen jaren waren onder andere de Utrechtse gevangenis aan het Wolvenplein en de Vliegbasis Soesterberg.

Enkele uren voor aanvang krijgen de deelnemers via een Whatsapp-bericht te horen waar ze heen moeten komen. De tafels en stoelen staan dan al klaar. Er is parkeergelegenheid op loopafstand.  Deelnemers komen op eigen gelegenheid en nemen zelf een compleet diner, drank en aankleding voor hun tafel mee.  De Lionsclub Utrechtse Heuvelrug hoopt zo’n 150 gasten te verwelkomen.

De mensen komen in het zwart en wit gekleed om zes uur aan. Na een aperitief gaat iedereen aan tafel. Het gezamenlijk zwaaien met servetten is het vrolijke startsein van het diner. Er is muziek, na het eten kan er gedanst worden en gedurende de avond staan er verschillende verrassende elementen op het programma. Rond half elf wordt het festijn afgesloten. Iedereen helpt dan mee om alles op te ruimen, zodat na afloop op de locatie niet meer te zien is, dat daar een feestelijk pop-up dinner heeft plaats gevonden.

Heb je zin in iets bijzonders? Neem je vrienden mee en kom ook eten op een geheime en bijzondere locatie. Meld je aan op: https://blackandwhite.life

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00