sjabloon
sjabloon Jantina

Kunstgilde Heuvelrug Workshop Popart/Streetart

9 april 2022 om 21:16 Lokaal Deel je nieuws

WORKSHOP POPART / STREETART

VRIJDAGMIDDAG 22 april van 13.30 – 16.30 uur
KOSTEN: € 20,- inclusief gebruik van alle materiaal, snijmatten, mesjes, verf, papier
OPGEVEN: Jantina Verburg, info@jollyartstuff.nl , telefoon 06-28573821

Mijn naam is Jantina Verburg, 56 jaar en ik creëer graag.
Sinds een jaar ben ik lid van het Kunstgilde. Ik werk onder de naam Jolly art stuff, onder deze naam is werk van mij te zien op instagram en Facebook. Ik richt mij voor een groot deel op pop- en streetart. Hiervoor snij ik veel stencils/ sjablonen. Tijdens de nieuwe leden expositie geef ik  een workshop sjablonen snijden. Sjablonen zijn super om te gebruiken in achtergronden maar kunnen het ook heel goed doen als hoofdonderwerp en als abstracte kunst. Zodra het weer wat mooier wordt wil ik ook een keer een datum plannen om met de gemaakte stencils buiten aan de gang te gaan met spuitbussen. Binnen werken we met verfrollers. 

WAT GAAN WE DOEN?

We snijden en knippen en gaan werken met de roller. Zo krijg je behendigheid met snijden en rollen. En kan je de eerste achtergronden maken voor de sjablonen die volgen. Of de 1e abstracte kunstwerken. Daarna kies je een profiel/ silhouet, die je gaat  uitsnijden. We plaatsen deze op de ondergrond die we al gemaakt hebben of maken een nieuwe. Er is genoeg tijd om te experimenteren.
Meenemen:
Een plaatje waar je een mooi silhouet van kunt snijden, dat kan van een persoon, dier of voorwerp zijn. We werken op A4 formaat. Houdt rekening met het formaat van het onderwerp.

advertentie
advertentie