ontvangst duofiets
ontvangst duofiets Rosemarie Abrahamse

Duofiets voor Woonzorgcentrum Edelweiss

12 oktober 2021 om 22:15 Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 12 oktober ontvingen de bewoners van Woonzorgcentrum Edelweiss in Doorn een elektrische duofiets. In Woonzorgcentrum Edelweiss wonen 13 ouderen die door dementie of lichamelijke problemen niet meer thuis kunnen wonen. In beweging blijven en frisse buitenlucht is belangrijk voor deze groep mensen. Hoe leuk is het om dit te combineren met een gezellige fietstocht met familie of medewerkers in de prachtige omgeving van Doorn?

Het afgelopen jaar werd er daarom met diverse acties geld opgehaald voor de aanschaf van de duofiets. Zo was er een ontbijtactie en werden er stroopwafels verkocht. Ook ontving Woonzorgcentrum Edelweiss diverse giften. Stichting Barmhartige Fiets vulde het opgehaalde bedrag aan tot het benodigde bedrag en schafte de fiets aan. De duofiets werd met zorg geleverd door Van den Berg’s Rijwielspeciaalzaak in Doorn. Zij nemen de komende periode ook het onderhoud voor hun rekening.

Ondanks het regenachtige weer kwamen bewoners en medewerkers naar buiten om de fiets in ontvangst te nemen. Zij hopen op een mooie herfst en veel fijne fietsritten in de prachtige omgeving van Doorn!

advertentie
advertentie