ontvangst duofiets
ontvangst duofiets Rosemarie Abrahamse

Duofiets voor Woonzorgcentrum Edelweiss

Lokaal Deel je nieuws

Op dinsdag 12 oktober ontvingen de bewoners van Woonzorgcentrum Edelweiss in Doorn een elektrische duofiets. In Woonzorgcentrum Edelweiss wonen 13 ouderen die door dementie of lichamelijke problemen niet meer thuis kunnen wonen. In beweging blijven en frisse buitenlucht is belangrijk voor deze groep mensen. Hoe leuk is het om dit te combineren met een gezellige fietstocht met familie of medewerkers in de prachtige omgeving van Doorn?

Het afgelopen jaar werd er daarom met diverse acties geld opgehaald voor de aanschaf van de duofiets. Zo was er een ontbijtactie en werden er stroopwafels verkocht. Ook ontving Woonzorgcentrum Edelweiss diverse giften. Stichting Barmhartige Fiets vulde het opgehaalde bedrag aan tot het benodigde bedrag en schafte de fiets aan. De duofiets werd met zorg geleverd door Van den Berg’s Rijwielspeciaalzaak in Doorn. Zij nemen de komende periode ook het onderhoud voor hun rekening.

Ondanks het regenachtige weer kwamen bewoners en medewerkers naar buiten om de fiets in ontvangst te nemen. Zij hopen op een mooie herfst en veel fijne fietsritten in de prachtige omgeving van Doorn!

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 10 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 15 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52