Terugblik Zendingsmiddag Moldavië in zorgcentrum Elim

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Wim Klein (coördinator Hulpgoederen) heeft een presentatie gegeven over het werk van Zending over Grenzen. De presentatie was vooral gericht op Moldavië, omdat de breiclub hiervoor actief is. We zagen beelden van het land en de mensen die er wonen. Schrijnend om te zien hoe sommige mensen moeten leven. Vooral de kinderen en de ouderen hebben het zwaar in dat land omdat ze er vaak alleen voor staan. De stichting doet veel goed werk, waaronder het maken van voedselpakketten,inzamelen van kleding, organiseren van zomerkampen voor kinderen, hulp aan jonge moeders en het aanbiedingen van opleidingen. Zo wordt er gewerkt aan de toekomst van Moldavië.

Wat heel erg leuk was om te zien waren de beelden van mensen die de kleding droegen die de breiclub 'Ora et Labora' heeft gemaakt! Goed om te zien dat het werk van de breiclub zo’n goede bestemming krijgt.

Mevr. Gaasbeek vertelde heel dankbaar te zijn voor het feit dat, wat zij als opdracht van God heeft gekregen, zo’n mooie uitwerking heeft gekregen! En dat er zelfs door heel het land mensen zijn die meewerken aan dit breiproject.

Tot slot werden mevr. Gaasbeek en mevr. Esser bedankt voor hun inzet en kreeg Wim Klein de opbrengst van de collecte overhandigd voor de stichting Zending over Grenzen. We kijken terug op een geslaagde middag!

advertentie
advertentie