10de 3bergenLOOP in alle opzichten een succes!

10 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De deelnemers en organisatie van de 3bergenloop, die zaterdag 8 maart in de bossen van Driebergen gehouden is, kunnen tevreden terugkijken op dit evenement. Het succes was vooral te danken aan de inzet van de vele (120!) vrijwilligers en natuurlijk hielp het prachtige weer ook een handje mee.

Er deed aan deze 10e jubileumeditie een record aantal deelnemers mee, waarbij het grote aantal deelnemers aan de Planet Happy Kidsrun opvallend was. Met maar liefst 223 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar werd dit onderdeel een van de hoogtepunten van de dag! De andere 1343 deelnemer werden daarna voor de 6, 12, halve marathon en cani-cross door de altijd enthousiaste Hans van Zetten ‘het Driebergse bos ingestuurd’.

Ieder jaar zamelen de deelnemers aan deze loop geld in voor een goed doel. Dit jaar was dat voor de stichting ‘Fitkids’. Een organisatie die tot doel heeft om kinderen met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening te kunnen laten sporten. Met een cheque van € 2403,= was de organisatie blij verrast.

Aan het einde van de dag konden organisatie, vrijwilligers en deelnemers terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement!

advertentie
advertentie