Nieuw in de regio

18 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

In januari 2014 is Herman Franken gestart met een Hondenschool Uw Gehoorzame Hond. Geen gewone hondenschool maar een hondenschool die bij u thuis op locatie komt. De hondenschool heeft ruime openingstijden, van maandag tot en met donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur, op vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Zo is er altijd wel een tijdstip waarop u individuele begeleiding of een cursus kunt volgen.

Herman: "Ik ben deze hondenschool gestart omdat honden mijn passie zijn. In mijn omgeving kom ik regelmatig mensen tegen die een hond hebben die niet alle basisvaardigheden die bij de opvoeding horen beheersen. Dat is jammer, want het komt voor dat de hond het gezin dan weer moet verlaten. Uw Gehoorzame Hond biedt individuele begeleiding aan voor een enkel probleem met uw hond. U kunt ook kiezen uit een 4 tal cursuspakketten, waarbij u zelf de inhoud samenstelt. "

Herman Franken heeft zijn opleiding tot Kynologisch Instructeur gevolg bij de Nederlandse Vereniging voor Instructeurs in hondenopvoeding en -opleiding. Een door de Raad van Beheer erkende opleiding.

Voor meer informatie of aanmeldingsformulier zie de website Uwgehoorzamehond.jouwweb.nl/

advertentie
advertentie