Passie in de Keuken: Slotstad TV start met nieuwe TV Serie

Lokaal nieuws

Slotstad TV, de lokale TV Zender voor de gemeentes Zeist en Bunnik start eind maart met een nieuwe TV Kookrubriek. Slotstad TV wil het komende jaar flink inzetten in het meer dynamisch maken van de TV zender. Naast de kabelkrant komt er veel meer ruimte voor televisieprogramma’s. Rondom de opening van het nieuwe gemeentehuis van Zeist was dat al duidelijk te merken, door tal van televisie-uitzendingen. En ook in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2014 zijn er veel extra televisieprogramma’s. Vanaf eind maart komt daar een maandelijkse TV serie bij: ‘Passie in de Keuken’

Passie in de Keuken

Het televisieprogramma heeft tot doel kijkers te laten ‘zien’ welke passies er leven onder restauranteigenaren/koks. Elke laatste weekend van de maand zijn we te gast bij een restaurant in de regio van Zeist, Heuvelrug en Bunnik. En de kijkers met interesse voor lekker eten en koken kunnen zo ook nog ‘iets leren’ doordat er wordt ingegaan op een bereidingswijze of receptuur. Onze presentator en tevens wijnkenner Robert Teunissen gaat samen met de Chefkok van het betreffende restaurant op zoek naar diens passie in de keuken. Alle restaurants binnen het uitzendgebied van Slotstad TV komen hiervoor in aanmerking. De uitzendingen van Slotstad TV zijn te zien via het digitale kanaal 40 van Ziggo in de gemeentes Zeist en Bunnik en in de plaatsen Driebergen, Doorn en Leersum.

Opnames gestart

Vrijdag 21 februari zijn de eerste opnames van het programma gestart bij Restaurant Van Harte Zeist aan de Steynlaan in Zeist. Eigenaresse Saskia Broshuis wilde graag meewerken aan deze eerste aflevering. ‘Door mee te doen aan dit nieuwe televisieprogramma kunnen we iedereen in de regio laten zien waar wij goed in zijn: Bijzondere gerechten maken en serveren in een sfeervolle omgeving tegen een betaalbare prijs’, aldus Saskia Broshuis. ‘En bovendien vinden we het ook heel leuk dat we hierdoor veel extra publiciteit krijgen voor onze zaak die pas 5 maanden open is’. Achter de schermen wordt er nu gewerkt aan de montage van het programma. De eerste aflevering zal te zien zijn op vrijdagavond 28 maart om 19.00u op Slotstad TV. Dat weekend zal het programma elk uur op het hele uur worden herhaald.

Meer informatie is ook te vinden via Facebook: facebook.com/PassieindeKeuken

advertentie
advertentie
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 14 aug, 08:38
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 14 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30