Hans de Jong gekozen tot Conciërge van het Jaar 2014

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op RK Daltonschool Valkenheuvel in Driebergen werkt de winnaar van de verkiezing van Conciërge van het Jaar 2014. Hans de Jong werd door de school genomineerd bij deze door D66 Utrechtse Heuvelrug georganiseerde verkiezing. De jury ontving veel tekeningen, collages, werkstukken en brieven vanuit alle geledingen van de Valkenheuvel waaruit een bijzondere waardering voor hun conciërge sprak.

De uitreiking van de prijs op de vrijdag voor de krokusvakantie werd dan ook een bijzonder feestelijke bijeenkomst. In de speelzaal hadden zich leerlingen, het team, ouders en een aantal D66’ers verzameld. Directeur Ingrid Roelofs sprak lovende woorden over Hans die behalve conciërge ook brandweerman is. De leerlingen toonden hun enthousiasme in gezang en kleine toespraakjes. Hugo Prakke reikte namens D66 een oorkonde uit. Uit handen van wethouder Elisabeth van Oostrum (D66) ontving Hans de Jong een fraaie beker.

Voor de vierde keer organiseerde D66 de verkiezing van Conciërge van het Jaar. Dat het doel dat D66 voor ogen staat, veel aandacht en waardering voor de rol van conciërges op scholen, bereikt werd heeft de Valkenheuvel met de nominatie en de feestelijke uitreiking van de prijs aan Hans de Jong wel aangetoond.

advertentie
advertentie