Samenwerking Zorgpluspunt en ISZ De Brug

6 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Zorgpluspunt en ISZ De Brug hebben afgesproken te gaan samenwerken vanaf 1 februari 2014. Deze samenwerking richt zich op het gebruik maken van elkaars producten en diensten.

Zorg Pluspunt te Driebergen richt zich op allerlei dienstverlening, thuiszorghulpmiddelen, comfort- en gemaksproducten.

ISZ De Brug richt zich op wijkzorg, thuiszorg, behandelingen, revalidatie, wonen en activiteiten aan inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Het doel van de samenwerking is dat De Brug en Zorg Pluspunt middels nauwe samenwerking en afstemming komen tot een totaal en op elkaar afgestemd aanbod aan ondersteuning en verstrekken van hulpmiddelen voor verpleging, verzorging, behandeling en welzijn van thuis en intramuraal wonende ouderen. Zij zetten elkaars producten en diensten beter in de markt, middels huidige communicatiemiddelen zoals website, folders, servicepunt de Brug en overige informatie middelen.

We denken daarbij aan

• Uitleen hulpmiddelen aan intramuraal wonende ouderen.

• Uitleen, advies en verkoop van hulpmiddelen en overige diensten aan thuiswonende ouderen, zijnde cliënten van ISZ De Brug

• Beschikbaar hebben van elkaars informatie middelen.

• Verwijzingen op website Zorgpluspunt en ISZ De Brug

• Bekendheid van elkaars expertise. Tafeltje Dekje Maaltijden, ergotherapie, fysiotherapie, didactiek, logopedie, module kwetsbare ouderen, alarmering, etc.

advertentie
advertentie