Kerstworkshops bij KaarsIdee succes

9 december 2010 om 00:00 Informatie

LEERSUM - Bij KaarsIdee in Leersum werden weer Kerstworkshops gegeven. Iedereen die zich voor deze workshops had opgegeven, kon kiezen tussen het maken van drie kerstballen of twee kerstbomen, gemaakt van de beste paraffine. Zelfgemaakt en daardoor is elk exemplaar is uniek. De workshop werd gegeven door Jitske Winters. Zij bezit de gave om alles duidelijk uit te leggen. Heel veel kaarstechnieken kwamen aan bod zoals gieten, dompelen en snijden. En dat alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Maar bij KaarsIdee worden niet alleen een Kerstworkshops gehouden. Ook voor feestjes, personeelsuitjes, vriendinnendagen en vrijgezellenfeestjes kan men bij haar terecht. Groepen van vier tot maximaal acht personen. Prijs persoon varieert van € 18,- tot € 25,- per persoon. Workshops voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ook komt KaarsIdee naar de mensen toe. Binnen een straal van vijftien kilometer rondom Leersum.

u Voor meer informatie: KaarsIdee, Wethouder de Langelaan 22, 3956 GL Leersum, tel.: 0343-461436 of kaarsidee@hetnet.nl of www.kaarsidee.nl

advertentie
advertentie