Hemur Enge start zaterdag in de Allemanswaard!
Hemur Enge start zaterdag in de Allemanswaard! J. Bode

Hemur Enge start met zaalseizoen

27 november 2022 om 16:57 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag is voor korfbalvereniging Hemur Enge het zaalseizoen gestart, een aantal teams is een uitwedstrijd in actie gekomen en aanstaande zaterdag trappen alle teams af in eigen huis.

Vanaf 09.00 uur is het volle bak in de sporthal van de Allemanswaard. Als eerste komen de nieuwe teams van de korfbalclub uit Amerongen en Leersum in actie. Dit seizoen zijn de E1 en D2 gestart in de competitie. Compleet gevuld met allemaal nieuwe leden die enthousiast zijn geworden voor de mooie korfbalsport. “Tijdens de corona-periode was het enorm moeilijk om nieuwe leden te werven en leden te behouden, dit hebben veel verenigingen gemerkt. Maar nu hebben een aantal ouders echt de schouders er onder gezet en een heuse promotiecampagne op touw gezet, maar veel nieuwe leden als gevolg”, zegt voorzitter Jeroen Bode trots. 

Daarna ontvangen de D1 en B2 Reehorst uit Ede en DVO uit Bennekom. Beide teams zijn super fanatiek en hebben zich zeer goed voorbereidt op dit seizoen. Coach Jeroen de Vries: “De B2 is echt team dat voor elkaar knokt, tijdens het veldseizoen hadden we het soms moeilijk tijdens de wedstrijden, maar met een fanatieke voorbereiding kijken we zeer positief naar de komende wedstrijden”.

Als afsluiting speelt ons vlaggenschip – Hemur Enge B1 – tegen de B2 van Wageningen. De B1 is vorig seizoen overtuigend kampioen geworden en mogen het ditmaal op een hoger treetje proberen. “Er zit echt potentie in dit team, waarin naast goed spel ook veel gezelligheid zit. Het is ook niet voor niks dat alle spelers ook een steentje bij bijdragen binnen de vereniging als trainer, coach of scheidsrechter”, aldus trainer Erwin Reede. Zaterdag 3 december wordt het echt een feestje in de sporthal van de Allemanswaard! Je bent van harte welkom om te komen kijken. Of misschien wil je ook een keertje mee doen, dan ben je van harte welkom op één van de trainingen. Meer info? www.amerongenkorfbalt.nl of www.leersumkorfbalt.nl

advertentie
advertentie