Heidetuin Driebergen-Rijsenburg
Heidetuin Driebergen-Rijsenburg @THW

Informatieochtend vrijwilligers over de Heidetuin en het RijsenburgsebosZaterdag 10 december van 09.00 tot ca. 12.30 uur

26 november 2022 om 12:11 Overig Deel je nieuws

De vereniging Tussen Heuvelrug & Wetering (THW), die zich inzet voor behoud en versterking van een groen en stijlvol Driebergen-Rijsenburg, nodigt haar vrijwilligers en belangstellenden uit om aanwezig te zijn bij een gezamenlijke informatiebijeenkomst van THW en het Utrechts Landschap op zaterdagochtend 10 december a.s.

Na de overdracht van de Driebergse- en Rijsenburgse bossen aan het Utrechts Landschap, met haar diverse parels die in deze bossen aanwezig zijn (Heidetuin, Seminariemuur, Lourdesgrot ect.), willen beide organisaties de vrijwilligers van de Heidetuin maar ook eventueel andere gegadigden informeren over hoe nu verder met de Heidetuin en wat de vrijwilligers kunnen verwachten van THW en het Utrechts Landschap. 

De ochtend bestaat uit het volgende programma: 

08.30 uur: ontvangst met koffie en thee.

09.00 uur: welkom voorzitter Loek Bosman met aansluitend informatie over de voortgang van de renovatie Heidetuin door THW-bestuurslid Lucas Servaas.

Ca. 09.30 uur: informatie over vrijwilliger zijn bij het Utrechts Landschap door Lucas Servaas en boswachter publiek, Alex Westerman. 

Ca. 10.00 uur: informatie over werkwijze en handelen van het Utrechts Landschap door  

boswachter toezicht, Rien Harmsen.

Aansluitend een vragenrondje met koffie en thee.

 Vanaf ca. 11.00 uur kunnen liefhebbers mee met de boswachters voor een informatieve wandeling door het Rijsenburgse bos.  

De bijeenkomst wordt gehouden op het landgoed Kraaybeekerhof, gebouw de Biet (dit is het eerste gebouw op het terrein van Kraaybeekerhof vanaf de Diederichslaan). De auto’s graag parkeren aan de Diederichslaan en de locatie is per fiets ook bereikbaar vanaf de ingang aan de Oosthuyselaan. 

Geïnteresseerden vragen wij zich tevoren aan te melden door een mail te sturen naar secretaris@tussenheuvelrugenwetering.nl 

advertentie
advertentie