Universitair Netwerk Ouderenzorg
Universitair Netwerk Ouderenzorg UNO-VUmc

Duurzame verbetering in de ouderenzorg  

26 juni 2018 om 16:26 lokaal Deel je nieuws

QuaRijn Kennis en Behandelcentrum werkt voortdurend aan het verbeteren van de ouderenzorg. Dit doen wij onder meer samen met het UNO-VUmc. Het Universitair Netwerk Ouderenzorg van Amsterdam UMC, locatie VUmc is het samenwerkingsverband van Nederlandse ouderenzorgorganisaties, waaronder QuaRijn Kennis en Behandelcentrum en de afdeling huisartsgeneeskunde & ouderengeneeskunde van Amsterdam UMC.


Met elkaar verbinden wij wetenschap met de praktijk. Verzorgenden, verpleegkundigen, behandelaars, onderzoekers, managers en artsen bundelen hun krachten om de zorg voor onze kwetsbare ouderen te verbeteren. Wij zoeken wetenschappelijke antwoorden op vragen uit de praktijk en zetten de verworven kennis om in concrete verbeteringen. Wij ontwikkelen innovatieve zorgproducten op basis van nieuwe inzichten en helpen elkaar deze daadwerkelijk in te zetten op de werkvloer. Door onderdeel te zijn van een netwerk dat continu werkt aan kennisontwikkeling, kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven van ouderen in een kwetsbare positie, werken wij aan duurzame verbetering en vernieuwing in de ouderenzorg.


Bij het QuaRijn Kennis en Behandelcentrum kunt u terecht voor vragen over fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en psychologie. Voor meer informatie kijkt u op ww.quarijnkbc.nl of belt u met  0343-47 48 49 (maandag tot vrijdag van 8:00 tot 16:30 uur).

advertentie
advertentie