Afbeelding
Nationaal Bomenmuseum Gimborn

Heuvelrug Muziekfestival in het pinksterweekend

14 mei 2022 om 12:00 Muziek

DOORN De internationaal bekende celliste Harriet Krijgh (cello) en de Britse violiste/concertmeester Candida Thompson (viool) geven samen met hun muzikale vrienden in het pinksterweekend van 4 en 5 juni een concertweekend om geld in te samen zamelen voor het onderhoud van de Maartenskerk in Doorn. 

De vrienden met wie Krijgh en Thompson spelen zijn: Magda Amara (piano), Gerard Spronk (viool), Lilli Maijala (altviool) en Gregor Sigl (altviool).

Het muziekfestivalweekend bestaat uit een middagconcert in het Nationaal Bomenmuseum Gimborn en twee avondconcerten in de Maartenskerk in Doorn. De aftrap vindt plaats in het Bomenmuseum op zaterdag 4 juni om 15.00 uur met een High Tea concert met drie virtuose musici: Candida Thompson (viool), Harriet Krijgh (cello) en Magda Amara (piano)Zij spelen J. Brahms: Cello Sonata Nr 2 Op. 99 in F major Violin Sonata Nr 2 Op. 100 in A major Piano trio Nr 3 Op 101 in c minor.

Kaarten zijn online te bestellen in de Ticketshop van het Bomenmuseum voor 45 euro per persoon inclusief een hapje en een drankje. Jaarkaarthouders betalen 40 euro per persoon.

advertentie
advertentie