Een meubel weer als nieuw
Een meubel weer als nieuw Van der Schoot Reiniging
De Etalage

Een schone vloer en meubilair

25 maart 2022 om 22:30 Zakelijk

AMERONGEN Jan van der Schoot van Van der Schoot Reiniging is gespecialiseerd in het reinigen van meubels, tapijt, harde vloeren en het aanbrengen van een beschermlaag op meubels en tapijt. Voor marmoleum en tegelvloeren worden diverse producten gebruikt met een dieptereiniging en waslagen met een antislip. Hij verzorgt dit meer dan dertig jaar en kan bogen op veel ervaring en vakkennis.

De behandeling door Van der Schoot zorgt er niet alleen voor dat gestoffeerd meubilair en harde vloeren schoon en fris worden. Ze worden ook voorzien van een beschermlaag. ,,Dankzij deze laag zijn vlekken makkelijker te verwijderen. Het wordt vaak vuilafstotend genoemd, maar als er iets overheen gaat, heb je vlekken. Door de beschermlaag is de vezel gladder en trekt de vlek niet gemakkelijk in de stof. De vlekken zijn dan beter te verwijderen.”
Meubilair en tapijt gaan bij regelmatig onderhoud langer mee. ,,Banken en stoelen reinigen we ter plaatse. De stof wordt echt doorgespoeld. Vaste vloerbedekking wordt behandeld met de koolzuurmethode met beschermlaag en is meestal binnen 1 tot 2 uur weer droog, dat is een ander schoonmaakprocedé.”
Bij potentiële klanten komt Van der Schoot eerst kijken wat het verwachte resultaat gaat worden en wat het gaat kosten, dit is geheel vrijblijvend. Bij akkoord wordt het werk meestal door Jan van der Schoot zelf uitgevoerd. ,,Ik wil alles zelf zien en hoge kwaliteit leveren. Klanten moeten weten wat ze kunnen verwachten en wat de prijs is. Dat spreek ik door als ik komt kijken.”

Van der Schoot Reiniging, Koningin Wilhelminaweg 101, Amerongen. Telefoon 0343-456000 of www.vanderschootreiniging.nl.

advertentie
advertentie