Voorjaars schoonmaak Heidetuin
Voorjaars schoonmaak Heidetuin THW

Voorjaars schoonmaak Heidetuin Zaterdag 26 maart van 09.00 tot 12.30 uur

18 maart 2022 om 20:31 Lokaal Deel je nieuws

De vereniging Tussen Heuvelrug & Wetering (THW), die zich inzet voor behoud en versterking van een groen en stijlvol Driebergen-Rijsenberg, roept vrijwilligers op om mee te doen met de voorjaars schoonmaakaktie van de Heidetuin op zaterdagochtend 26 maart a.s.

Inmiddels is de gemeenteraad van de Utrechtse Heuvelrug akkoord met de overname van de Heidetuin door de natuurorganisatie Utrechts Landschap. De verwachting is dat dit in de loop van het tweede kwartaal 2022 z’n beslag zal krijgen. Dan zal het unieke natuurpark in samenspraak tussen het Utrechts Landschap en THW weer worden opgeknapt. THW wil in de tussentijd de nog goede basis van de Heidetuin in stand houden en heeft daarover nauw contact met de overnemende natuurorganisatie.

Daarvoor gaat THW op 26 maart a.s. met een groep vrijwilligers aan de slag om o.a. dood gewas te verwijderen en overige rommel, afgebroken takken e.d. uit tuin en watergang weg te halen. De ervaring vanuit eerdere vrijwilligersochtenden leert dat er naast werklust ook veel onderlinge saamhorigheid en gezelligheid is tijdens koffie (met koek) pauzemomenten.

Geïnteresseerden om mee te helpen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar secretaris@tussenheuvelrugenwetering.nl
 

Voorjaars schoonmaak Heidetuin
Voorjaars schoonmaak Heidetuin
advertentie
advertentie