Afbeelding
Pixabay

Op deze locaties kun je de komende dagen in Utrechtse Heuvelrug stemmen

14 maart 2022 om 14:23 Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

HEUVELRUG De eerste stembureaus in Utrechtse Heuvelrug gingen maandagochtend in alle vroegte open voor de gemeenteraadsverkiezingen. Stemgerechtigden kunnen vandaag en morgen vervroegd stemmen bij een aantal stemlocaties. Op de verkiezingsdag, woensdag 16 maart, zijn alle stembureaus open. 

Op onderstaande kaart vind je alle stemlocaties in onze gemeente, met daarbij verdere informatie over toegankelijkheid en de dagen waarop de locaties open zijn. 

(Tekst gaat verder onder de kaart.)

VISUELE BEPERKING Stemgerechtigden met een visuele beperking kunnen op verschillende locaties zelfstandig stemmen met behulp van een stemmal en een soundbox met een gesproken kieslijst. Dit kan op maandag 14 maart in Driebergen-Rijsenburg in Nieuw Salem en op dinsdag 15 maart in Doorn in het Cultuurhuis, allebei van 07.30 tot 21.00 uur. Op woensdag 16 maart kunnen deze kiezers terecht in Doorn bij Bartiméus, dat kan van 13.00 tot 21.00 uur. 

Op de gemeentewebsite is ook een overzicht van alle stembureaus te vinden, plus verdere informatie over de gemeenteraadsverkiezingen. 

advertentie
advertentie