Werken in de natuur!
Werken in de natuur! Karin Bolderman

Nieuwe subsidie voor 'Aanstekelijk Tuinieren'

11 juni 2018 om 14:41 lokaal Deel je nieuws

De gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft per 1 juni 2018 een nieuw subsidiebedrag toegekend aan het project ‘Aanstekelijk Tuinieren’.  Daardoor is er weer plek voor nieuwe deelnemers die met hulp van een coach ervaring ‘in het groen’ willen opdoen.

Inmiddels is er een vruchtbare samenwerking met Dorpsakker de Parel in Amerongen, Landgoed Zuylestein in Leersum en Landgoed De Horst in Driebergen. Tuincoaches Jajette Mom en Karin Bolderman zijn tevreden: “Het project voorziet duidelijk in een behoefte. Deelnemers ervaren veel voldoening en ontwikkelen zich, komen uit hun isolement, werken samen, leren delen van de opbrengsten uit de tuin, leren elkaar vertrouwen, sluiten vriendschappen en er wordt vooral veel gelachen en met plezier gewerkt. Enkele deelnemers zijn al uitgestroomd naar vast vrijwilligerswerk of betaald werk.”

Wie ook mee wil doen, is van harte welkom. Met ondersteuning van de tuincoaches Karin of Jajette heeft ieder de kans om iets ‘in het groen’ te doen, alles naar eigen vermogen en in eigen tempo.

Meer weten? Karin Bolderman mobiel 06-34089742 tuincoachkarin@gmail.com of Jajette Mom mobiel 06-34089741 tuincoachjajette@gmail.com

advertentie
advertentie