Wervelkolom
Wervelkolom Leenderse

Chiropractie Utrechtse Heuvelrug voegt praktijken samen tot een nieuwe praktijk in Het centrum van Driebergen.

18 februari 2022 om 08:42 Zakelijk Deel je nieuws

Na bijna 9 jaar actief geweest te zijn in Leersum is de tijd gekomen om de voor u bekende locatie te verlaten en ons verder te ontwikkelen. De praktijk in Leersum zal met de praktijk in Driebergen samengevoegd worden in een groter en nieuw te betrekken pand (ook) in Driebergen. 

Op 1 maart 2022 zal de praktijk in Driebergen aan de Appelgaard 9 haar deuren openen en zullen we nietmeer actief zijn op de oude locaties. 

Waarom verhuizen? 

Ruimere openingstijden

Een ruimer pand

Mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst 

Centrale locatie op de Utrechtse Heuvelrug

Bij de nieuwe locatie, centraal gelegen in Driebergen, vindt u voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de praktijk.

We begrijpen dat de afstand tot de nieuwe praktijk voor mensen uit de buurt van Leersum groter wordt, maar hopen dat u onze beweegredenen begrijpt voor de verhuizing. We hopen uiteraard ook dat u mee verhuist naar de nieuwe praktijk, maar respecteren elke keuze. Uiteraard bent u allen van harte welkom, ook om alleen maar langs te komen om de praktijk te bezichtigen of de route te verkennen. 

Tot slot willen we u van harte danken voor het vertrouwen in de praktijk. We hopen u snel in de nieuwe praktijk te begroeten!

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.cuhr.nl 

Wervelkolom
Manipulatie door chiropractor
advertentie
advertentie