Start2Bike Ladies Only: stap met een zeker gevoel op je racefiets

8 februari 2022 om 13:32 Sport Deel je nieuws

Ben je een vrouw en pas begonnen met wielrennen? Of zit je al wat langer op de fiets, maar heb je nog niet eerder een training gevolgd? Misschien ken je iemand voor wie dit geldt? Dan is de Start2Bike Ladies Only een mooie start! De trainingen zijn op 5, 12, 19 en 26 maart en starten bij het clubhuis van de Driebergse Toerclub in Driebergen.

De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een racefiets, maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is dan fietsen op een gewone fiets. Maak een vliegende start en doe mee met Start2Bike, Samen met deskundige trainers (opgeleid en bijgeschoold door de NTFU) en andere gelijkgestemde fietsers werk je aan je basistechniek. Ook is er volop aandacht voor veilig sportief fietsen. In 4 trainingen van elk 3 uur ga je de basistechniek op de fiets verbeteren.

Na Start2Bike heb je je conditie verbeterd, nieuwe fietsvriendinnen gemaakt en het vertrouwen en de techniek om zelf lekker te gaan fietsen.

Voor wie?

? Startdatum: 5 maart 2022

? Tijd: 09.00 – 12.00 uur

? Locatie: Clubhuis DTC, De Woerd 3, 3972 KD  Driebergen

? Deelnamekosten: €37,50 voor 4 trainingen

? Wat neem je mee: racefiets, helm, voldoende drinken

Ook enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in op www.start2bike.nl en lees meer informatie. 

advertentie
advertentie