Afbeelding
Pixabay

Lokale samenwerking voor Kansrijke Start voor Ieder Kind

28 januari 2022 om 15:16 Maatschappelijk

HEUVELRUG De coalitie en diverse partijen tekenden donderdag een samenwerking voor het project Kansrijke Start voor Ieder Kind in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Doel van dit project is het versterken van de netwerken rondom kwetsbare gezinnen met jonge kinderen. Wethouder Chantal Broekhuis opende de bijeenkomst en bedankte de betrokkenen voor hun inzet.

Nadat in 2021 een start is gemaakt met Kansrijke Start zijn onder andere verloskundigen, medewerkers van consultatiebureaus, zorgaanbieders, sociale dorpsteams en de gemeente voortvarend aan de slag gegaan. Tijdens de bijeenkomst van donderdag zijn diverse doelen van het project besproken en de acties verdeeld. Hier gaan de betrokkenen de komende tijd mee aan de slag.

DUIZEND DAGEN ,,Het is ontzettend belangrijk en we zijn dankbaar om met elkaar samen te werken en de kinderen een kansrijke start te geven in het leven”, vertelt wethouder Broekhuis. ,,Dit doen we door de eerste duizend dagen steun te bieden en te doen wat nodig is om ieder pril leven in onze gemeente zo zorgeloos mogelijk te laten beginnen.”

advertentie
advertentie