Jurgen van Dommelen wil in Jumbo Doorn boodschappen doen iedere dag een stukje leuker maken.
Jurgen van Dommelen wil in Jumbo Doorn boodschappen doen iedere dag een stukje leuker maken. Babs Bouwman

Jurgen van Dommelen nieuwe eigenaar Jumbo Doorn: ‘Hier is boodschappen doen echt leuk’

27 januari 2022 om 13:30 Winkels

DOORN Jumbo Doorn heeft een nieuwe eigenaar. Jurgen van Dommelen ziet volop uitdagingen in dit filiaal van de Nederlandse keten van supermarkten. Zijn doel is een Jumbo neer te zetten zoals het bedoeld is. Een lichte moderne en open winkel met een groot assortiment producten en veel focus op vers. Zo moet boodschappen doen iedere dag een stukje leuker worden voor de klant. Het personeel zorgt voor een fijne sfeer. Door net dat stapje extra te zetten, bieden zij iedere klant service met een glimlach.

De afgelopen tien jaar doorliep Jurgen van Dommelen verschillende opleidingen binnen Jumbo, die hij met succes afrondde. In diverse kleine en grote filialen leerde hij de klappen van de zweep. Gaandeweg werd hij klaargestoomd richting een eigen winkel. Het hoofdkantoor van de Brabantse supermarktketen gunde Van Dommelen een mooie starterswinkel en daarmee is zijn droom uitgekomen. Sinds 10 januari staat Jurgen van Dommelen aan het roer van de Jumbo aan het Plein in Doorn. 

RUIMERE PADEN EN MEER LICHT Niet ongemerkt, want in die twee weken wist de nieuwe eigenaar al de nodige verbeteringen door te voeren. ,,Ik vond de winkel veel te donker”, vertelt hij. Van Dommelen maakte de winkelruiten vrij, zodat klanten weer naar binnen én naar buiten kunnen kijken. Maar liefst veertig extra lampen werden er geïnstalleerd. Uit klanttevredenheidsonderzoek bleek dat sommige mensen de winkel te vol vonden. Van Dommelen zorgde ervoor dat de paden ruimer werden en veranderde de indeling hier en daar, zodat mensen elkaar gemakkelijk kunnen passeren. Als je door de winkel loopt, merk je het effect direct.

VERRASSEN Waarom Van Dommelen voor Jumbo koos? ,,Hier krijg ik de ruimte om de leukste boodschap te vertellen”, zegt hij vol overtuiging. Het gevoel van samen ondernemen, spreekt hem aan. In deze supermarkt is het volgens hem mogelijk een klant op de winkelvloer echt te overrompelen. Bijvoorbeeld door iemand een bloemetje mee te geven of af en toe een gratis product aan te bieden. Jumbo wil haar klanten het liefste iedere dag verrassen met een unieke combinatie van een groot assortiment, de beste service én euro’s goedkoper. Daar kunnen klanten op rekenen dankzij de Zeven Zekerheden van Jumbo. Met deze unieke beloften én garanties doen ze wat ze beloven. Iedere dag opnieuw.

(de tekst gaat onder de foto verder)


In de loop van het jaar worden er nog meer verse producten aan het assortiment toegevoegd. - Babs Bouwman

VERBOUWING Op welke verbeteringen kunnen de klanten zich nog meer verheugen? Aan het einde van de zomer staat er een complete verbouwing op het programma. Na een paar weken komt daar een volledig vernieuwde en moderne Jumbo voor terug: een winkel van deze tijd waar natuurlijk de zelfscans en snelle check outs niet ontbreken. In het gemoderniseerde filiaal komt minstens 30 meter extra schapruimte voor zogenaamde droge kruidenierswaren. ,,We willen ons meer richten op versproducten, zoals verse pizza, borrelschalen en belegde broodjes”, belooft van Dommelen. Daarnaast wordt de indeling ruimer en logischer. Allemaal voordelen voor de klant zo te horen. Dat Jumbo de goedkoopste is, is alom bekend. Maar na de verbouwing wordt winkelen ook nog efficiënter en veel comfortabeler.

TRAKTATIE Een nieuwe eigenaar is reden voor een feestje. Daarom organiseert Jumbo Doorn in februari een leuke actie. Kijk volgende week uit naar de actieflyer in je brievenbus. Drie weken lang krijgen alle klanten bij besteding van € 25,- één van de Jumbo-helden gratis: de eerste week is dat Griekse yoghurt en de weken daarna respectievelijk Jumbo-stroopwafels en Jumbo-paprika ribbelchips. Drie prijswinnende artikelen van Jumbo: dat wil je toch niet missen?

CONTACT Jurgen van Dommelen kijkt er naar uit kennis te maken met de klanten. En natuurlijk om nieuwe klanten te verwelkomen. ,,Ik vind het leuk als mensen een praatje met me maken”, vertelt hij oprecht. Klantencontact is in zijn ogen het allerleukste aan zijn vak. Daarom hoopt hij op veel terugkerende fans en wil hij zoveel mogelijk vaste klanten verwennen en boodschappen doen iedere dag een beetje leuker maken.

De Jumbo aan Plein 1923 26 in Doorn is van maandag t/m zaterdag geopend van 7.30 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Meer informatie op www.jumbo.com 

door Babs Bouwman

Deze advertorial wordt u aangeboden door Jumbo Van Dommelen Doorn. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).


De Zeven Zekerheden van Jumbo.

advertentie
advertentie