Steven (l) en Krijn Meester weten alles over vis en hoe je het goed kunt bereiden.
Steven (l) en Krijn Meester weten alles over vis en hoe je het goed kunt bereiden. Babs Bouwman

Visspecialist de Zilte Zee: Alles wat met kwaliteitsvis te maken heeft

23 december 2021 om 12:37 Zakelijk

DOORN Aan het Kampwegplein zit al bijna tien jaar De Zilte zee: de winkel die bekend staat om hun brede assortiment vis, schaal- en schelpdieren. Allerlei soorten om zelf thuis te kokkerellen of die al verwerkt zijn in kant-en-klaar salades, soepen of maaltijden. De broers Krijn en Steven Meester bereiden de gerechten met zorg in eigen keuken. Dagelijks is er verse aanvoer van vis, want voor dag en dauw gaat vismeester Krijn op stap voor de ‘vangst’ van die dag. Zin in een culinaire kerst of oud & nieuw met bijzondere visgerechten? Kom langs bij de Zilte Zee. Of geef voor alle zekerheid je bestelling door: dan weet je zeker dat je niet misgrijpt.

door Babs Bouwman

Zeg je Zilte Zee, dan zeg je aandacht. Want de gebroeders Meester en hun collega’s staan niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor vriendelijkheid naar hun klanten. Een hartelijke ontvangst en een gezellig praatje hoort er voor hen vanzelfsprekend bij. En wat dacht je van handige tips en uitleg hoe je de visproducten thuis kunt bereiden. ,,Goed advies geven hoort bij mijn vak”, vindt eigenaar Krijn Meester. Zelf houdt hij van alle soorten vis die je maar kunt bedenken. Het is niet zo verwonderlijk dat hij afgelopen juli, samen met zijn broer Steven, besloot eigenaar te worden van de Zilte Zee. Al meer dan 9 ½ jaar is hij een vast gezicht in de winkel: daar voelt hij zich als een vis in het water.

Voor de feestdagen zijn er volop delicatessen bij de Zilte Zee. Afhankelijk van wat er gevangen wordt, kun je kiezen uit bijzondere vissoorten als zwaardvis, zeeduivel, rog vleugel of tarbot. Maar ook zalm, kabeljauw of dorade liggen er meestal wel in de vitrine. Of wat dacht je van een lekker gebakken visje: niet te versmaden! Vergeet trouwens niet de diverse soorten gerookte vis een keer te proeven. Of bestel de luxe visschotel als feestelijk diner: mooi opgemaakt met zalmsalade, palingfilet, Hollandse garnalen en gerookte forel. Heerlijk als maaltijd met een stokbroodje erbij en eventueel een pannetje soep erbij. Super lekker en bovendien erg makkelijk.

Voor verse visspecialiteiten moet je bij de Zilte Zee zijn. Je bestelling voor kerst of oud & nieuw doorgeven kan nog. Gewoon even bellen of mailen en het komt in orde. En bij al je aankopen doe je automatisch mee aan de Shop & Win actie: Vul je naam in op de voucher en wie weet val je in de prijzen. Mooi meegenomen toch?

Informatie: De Zilte Zee, T: 06-14372594 of 06-48016680, E: info@deziltezee.com

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Zilte Zee. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie