CDA Utrechtse Heuvelrug
CDA Utrechtse Heuvelrug Martijn Versteeg

CDA Utrechtse Heuvelrug is klaar voor de toekomst!

17 december 2021 om 16:49 Lokaal Deel je nieuws

Het CDA Utrechtse heuvelrug heeft de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld. De partij wil met het sterk lokaal verankerde team de komende jaren verder werken aan groene, leefbare en vitale dorpen, waar zorg voor elkaar en de omgeving hoog in het vaandel staan. Daarvoor zijn betaalbare woningen voor jong en ouder, ruimte voor lokaal ondernemerschap, toekomstgerichte voorzieningen voor onderwijs, sport en cultuur en klimaatmaatregelen van groot belang. Ieder dorp telt bij het CDA!

Met Marina Roelofsen uit Driebergen is gekozen voor een jonge lijsttrekker die zich de afgelopen jaren als raadslid sociaal sterk heeft gemaakt voor de zorg, werk en inkomen en het onderwijs. In haar werk en aandacht voor jeugd en kerk wordt zij gedragen door mensen. Het CDA ziet in haar mooie kwaliteiten voor de toekomst.

Fractievoorzitter en ondernemer Peter Kranenburg is geboren en getogen in Doorn. Zijn ervaring en netwerk zijn zeer waardevol voor de gemeenschap, met name voor de sportverenigingen en de ondernemers waar hij zich vol verve voor inzet. Daarnaast zet hij zich in voor een financieel gezonde en efficiënt functioneren van de Gemeente.

Wethouder Chantal Broekhuis is erom bekend midden in de samenleving te staan. Zij heeft tijdens de Coronacrisis ingewikkelde dossiers uit haar portefeuille Jeugdzorg, Onderwijs, Sport, Agrarische Zaken en Natuur en landschap vlot getrokken. Dit werk wil zij graag voortzetten om zo van betekenis te zijn voor de Utrechtse Heuvelrug. 

Werner van Katwijk is maatschappelijk betrokken raadslid uit Leersum. Hij werkt aan de duurzame doelstellingen van het CDA. Hij zet daarbij zijn vele contacten in om een goede vertaalslag te maken tussen inwoners en politiek. Met zijn ‘hands-on instelling’ geeft ook hij het CDA een dynamisch karakter waarmee hij staat voor de verbetering van het klimaat.

Gedragsdeskundige Gina van Veldhuysen uit Overberg en bedrijfspsycholoog en voetbalcoach Dave Niks uit Driebergen zijn samen nieuwkomers op de lijst. Met passie voor het betrekken van inwoners bij het maken van beleid gaat Gina zeker het verschil maken. Dave gaat voor vitaal en gezonde inwoners.

Lijsttrekker Marina Roelofsen kijkt uit naar de verkiezingen. ‘’Dat we zo’n mooi team hebben kunnen samenstellen is te danken aan de positieve dynamiek die onze wethouder en de fractie hebben weten neer te zetten in de afgelopen 4 jaar. Ik ben trots op onze resultaten. Dat zetten we voort!”.

advertentie
advertentie