Het team van Voedselbank Utrechtse Heuvelrug kreeg het Utrechts Heuvelrug Compliment uitgereikt.
Het team van Voedselbank Utrechtse Heuvelrug kreeg het Utrechts Heuvelrug Compliment uitgereikt. Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vrijwilligersprijzen voor Ellenoor Piersma en Voedselbank Utrechtse Heuvelrug

29 november 2021 om 13:34 Maatschappelijk

HEUVELRUG Wethouder Hans Waaldijk heeft afgelopen zaterdag de vrijwilligersprijzen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug uitgereikt. De individuele prijs, de Pluim op de Hoed, is gewonnen door Ellenoor Piersma uit Driebergen-Rijsenburg, en Voedselbank Utrechtse Heuvelrug kreeg het Utrechts Heuvelrug Compliment.

Piersma is, naast al haar andere vrijwilligerswerk, sinds november 2017 de stuwende kracht achter de Gouden Diners. ,,Ze is coördinator, organisator en verbinder. Het diner, de lunch, high tea en de kerstbijeenkomst die zij organiseert, zijn belangrijk voor de oudere medemensen. Onder het genot van een voedzame en gezonde maaltijd zorgt zij voor verbinding en gezelligheid. Ook in coronatijd zorgde ze voor passende oplossingen”, aldus de gemeente.

WARM HART Voedselbank Utrechtse Heuvelrug kreeg het Utrechts Heuvelrug Compliment uitgereikt. ,,Wat een positivisme straalt er uit deze mensen, die altijd met een lieve, warme glimlach hun werk doen”, vindt de gemeente. 

,,De onderlinge sfeer en werklust is goed. Van de chauffeursgroep tot de inpakkers op de Boswijklaan en de vrijwilligers bij de uitgifte-plaatsen. De vrijwilligers zijn de laatste tijd op een geïmproviseerde wijze aan de slag gegaan met het inpakken van het voedsel, als ook het persoonlijk rondbrengen van deze pakketten. Trouwe en stralende vrijwilligers met een warm hart.”

Piersma is, naast al haar andere vrijwilligerswerk, sinds november 2017 de stuwende kracht achter de Gouden Diners.
advertentie
advertentie